a

Gözün Aydın Sultangazispor

Eminhaber’e konuşan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, müjdeyi verdi. “Sultangazispor Kulübü’nün tesisleşme sorunu bu yıl bitiyor”

 

Bal Ligi Temsilcimiz Sultangazispor’un en büyük sorunu olan tesis sorunu nihayet son buluyor. Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çabaları ve Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın desteğiyle Sultangazispor Kulüp Tesisinin startı Ramazan Bayramından sonra veriliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü ve yetkili diğer kurumlardan izinleri alınan tesis Malkoçoğlu Mahallesi’nde yapılacak.

 

Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz Eminhaber’e konuştu. Transfer çalışmalarından, tesisleşme konusuna çarpıcı açıklamalarda bulunan Cengiz, yönetim kurulunda yaşanacak olan büyük değişime de dikkat çekti.

 

İŞTE CENGİZ’İN O AÇIKLAMALARI…

 

“Çok büyük tecrübe edindik”

 

Eminhaber Genel Yayın Yönetmeni Emin Yeşil’e konuşan Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, geçen sezondan büyük tecrübeler edindiklerini ve transferler konusunda ince ekeyip, sık dokuduklarını söyledi. Cengiz, “Transferler konusunda geçen yıldan çok büyük tecrübe edindik. Onun için bu yıl ince eleyip, sık dokuyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. Nokta transferler yapmak istiyoruz. Bu anlamda öncelikle takımımızın omurgasını oluşturduk. Şimdi de geriye kalan kısımlarını oluşturmaya çalışıyoruz. Aşağı yukarı takımımızın yüzde 80 transferlerini tamamladık. Kulüp olarak içlerinde bir kaç yabancı uyruklu olmak üzere transfer etmek istediğimiz futbolcularla görüşmelerimiz de devam ediyor. Ancak bu görüşmelerde henüz netlik kazanan bir durum olmadığı için kamuoyu ile paylaşamıyoruz. Ramazan Bayramından sonra 1 Ağustos’da yeni transferlerimizi yapacağımız basın toplantısıyla kamuoyu ile paylaşacağız. Amacımız flşa isimlerden daha çok takıma uyum sağlayacak transferleri gerçekleştirmekti. Bu amacımızın şu anda yüzde 80’ne ulaştık.

 

sultangazispor kulüp başkanı osman cengiz eminhaber

Sultangazispor Kulübü olarak bu dönem transfer ettiğimiz futbolcunun performansının yanı sıra kişiliğine de önem verdik. Ne kadar iyi olursa olsun problemli futbolculardan uzak durduk. Ali Rıza Topcu başkanlığında 11 kişiden oluşan transfer komitemiz şu ana kadar çok ciddi çalışmalar yaptı ve yapmaya da devam edecek. Ancak transfer komitesine yönetimimizin verdiği bir bütçe var. Bu bütçeyi de bu yıl kesinlikle aşmayacağız. Hocalarımızla, transfer komitemiz ve Sportif Direktörümüzle beraber şu anda yoğun çalışma içerisindeyiz. Bir kaç nokta transferimiz kaldı. Onları da gerçekleştirdiğimiz zaman basın aracılığıyla kamuoyunun karşısına çıkacağız.

 

İki tane yabancı uyruklu futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Eğer bu iki oyuncuyla anlaşırsak gerçekten flşa transfer olacak. Parasal olmamakla beraber bu iki futbolcuyla ilgili bazı sorunlar var. Eğer bu sorunları aşarsak gerçekten takımı çok büyük bir eksiğini gidermiş olacağız.” dedi.

 

“Yönetim Kurulunda Büyük Bir Değişim Yaşanacak”

 

Mustafa Günaydın, Suat Öztürk, Ayhan Hafızoğlu, Osman Yaşar, Azmi Göktaş, Ali Rıza Topcu, Altan Aygün, Necip Saymaz, Osman Derdiyok ve kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden oluşan Yürütme Kurulu’nda görev dağılımının yapıldığını belirten Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, bu yıl Yönetim Kurulunda da büyük bir değişimin yaşanacağını da sözlerine ekledi. Yönetim Kurulu Üyelerinden bazı isimlerle yollarını ayıracaklarını belirten Cengiz, Yönetim Kurulunda yer alan bazı isimlerin kulüple ilgili toplantılara katılmamalarını ve maddi hükümlüklerini yerine getirmemelerinden dolayı böyle bir karar aldıklarını söyledi.

 

Cengiz, “Geçen yıl yönetimimizde olupta bu yıl olmayacak arkadaşlarımız var. Bunların çok büyük bir bölümünü bizler yönetim kurulu üyeliğinden çıkaracağız. Yada bu arkadaşlarımızın istifalarını isteyeceğiz. Kulüp yönetimimiz geniş bir kadrodan oluşuyor. Kulüple ilgili hiçbir toplantıya katılmayan, hiçbir maddi hükümlüklerini yerine getirmeyen arkadaşların kulüp yönetiminde kalmalarının bir anlamıda yok. Bu diğer arkadaşlarımıza haksızlık oluyor. Kimseyi kırmadan, dökmeden bu düşüncemizi arkadaşlarımıza aktararak aldığımız kararı kendilerine ileteceğiz. Bu arkadaşlarımıza ‘Toplantılara katılıp, maddi hükümlüklerinizi yerine getirin, yada istifa edin’ diyeceğiz. Yürütme Kurulumuzda yaşanan eksikliği de aldığımız bu kararı uyguladıktan sonra tamamlamış olacağız.” şeklinde konuştu.

 

“Nihayet Tesis Sorunu Sona Erecek”

 

Sultangazispor’un en büyük sorunu olan tesis sorunun da Ramazan Bayramından sonra ilk startının verilerek yeni sezonda sona ereceğinin müjdesini veren Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Malkoçoğlu Mahallesi’nde hizmet veren İSKİ binasının önünde bulunan alan kulübümüzün tesis alanı olarak ayrıldı. İSKİ’nin bu alanda kanalizasyon çalışması var. Bu çalışma bayramdan sonraki ilk iki hafta içerisinde bitmiş olacak. Tesisimizin yapılacağı alanla ilgili Milli Emlak başta olmak üzere diğer resmi kurumlardan gerekli tüm izinler alındı. Ve bir aksaklık olmaz ise Eylül ayı içerisinde tesisimiz bitmiş olacak. Büyük bir eksik olan tesisimiz Sultangazispor’un herşeyi olacak. Bunu önemsiyoruz ve kulüp başkanı olarak bunu hergün takip ediyorum. Yine yeni sezonda da kulüp olarak Cebeci Spor Kompleksi’ni kullanmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

“Altyapıyı Önemsiyoruz”

 

Sultangazispor Futbol Okulunda değinen Cengiz, “Şu anda futbol okulumuzda 100 tane öğrencimiz var. Futbol okulumuzun da en büyük sorunu tesisdi. Malkoçoğlu Mahallesi’nde yapımına başlanacak olan tesisimizin hizmet vermesiyle birlikte futbol okulumuzun da bu sorunu ortadan kalkmış olacak. Yeni tesisle birlikte Futbol Okulu’nda eğitim alan öğrencilerimiz ve aileleri büyük bir rahatlığa kavuşacaklar. Biz spor okuluna sadece maddi bir beklenti içerisinde bakmıyoruz. Spor okulumuzdan alt yapımıza başarılı öğrenciler seçiyoruz. Kulüp olarak bu sene alt yapıya biraz daha önem veriyoruz.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ömer Faruk Ermeç Sultangazispor’da

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.