a

Gençlerin Gençler İçin Mücadelesi

Madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak için bir grup gencin bir araya geldikleri Malkoçoğlu Mahallesi Gençlik Meclisi meyvelerini vermeye başladı. Kurulduktan sonra 500 üye sayısına ulaşan Malkoçoğlu Gençlik Meclisi uzun yıllardır madde bağımlısı olan baba ve oğlunu topluma kazandırdı.

 

Misyonu “Gençleri topluma kazandırmak” olan Malkoçoğlu Gençlik Meclisi kısa bir süre önce kurulmasına rağmen 500 üyeye ulaştı. Malkoçoğlu Mahallesi’nde madde bağımlısı gençleri topluma kazandırmak isteyen Gençlik Meclisi bir ilke imza attı. Uzun yıllardır madde bağımlısı olan bir baba ve oğlu topluma kazandırdı. 10 gün önce tespit ettikleri baba ve oğluyla görüşen Malkoçoğlu Gençlik Meclisi hedefine ulaştı. O baba ve oğlu şimdi Gençlik Meclisi bünyesinde aktif olarak çalışmaya başlayarak, oluşuma destek verdi.

malkoçoğlu gençlik meclisi sultangazi

Başkanlığını Muhammed Akay’ın yaptığı Malkoçoğlu Gençlik Meclisi’nin çalışmaları arasında gençlere yönelik seminerler de yer alıyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile irtibata geçen Gençlik Meclisi uzman ekipler eşliğinde gençlere yönelik seminer düzenleyecek. Spor etkinlikleri ve farklı ativitelerle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanan Malkoçoğlu Gençlik Meclisi gençlerle birebir iletişime geçme, onlara kültürel değerlerini tekrar hatırlatma, onların bulundukları dünyadaki yaşam gayelerini tekrar sorgulamayı hedefliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Yeliz Kaya Kayıplara Karıştı