a
  • Eminhaber.Org
  • Gaziosmanpaşa'da Beton Pompalama Aracı Binanın Üzerine Devrildi

Gaziosmanpaşa'da Beton Pompalama Aracı Binanın Üzerine Devrildi

Olay, Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Mahallesi 1058 Sokak üzerinde meydana geldi. Bir inşaata beton dökmek isteyen işçiler, beton pompasına bağlı vinç kurdu. Çalışma başladığı sırada kaldırıma kurulan vinçin ayağı çöktü. Vinçin ayağının girdiği evin bodrumunda bulunan oto tamircisindeki bir otomobil hasar gördü. Yan yatan vinçin üst kısmı iki katlı evin çatısına çarptı. Vatandaşlar durumu polise ve itfaiye bildirdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucu itfaiye ekipleri, vinci kaldırdı.

Kazada, ölen ya da yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi. Binada oturan Mustafa Karaca, “Biz evde uyuyorduk. Birden büyük bir gürültü duyduk. Dışarıya baktığımda bu manzarayla karşılaştım. Çoluk çocuk hepimiz dışarıya koştuk. Çok şükür ki can kaybı yaşanmadı” dedi.

OTO TAMİRHANESİNE GİRDİ

Oto tamirhanesinde çalışan Hayati İskender ise, gürültünün etkisiyle neye uğradığını anlayamadığını belirterek kazanın hemen ardından kendini dışarıya attığını söyledi. Öte yandan, vinçin sahibi Erhan Acar, çalışmaya başlamadan önce tedbir aldıklarını belirterek, “Ne olduğu belli değil. Kaldırım mı yoksa altında başka bir şey mi var belli değil. Bu olay İstanbul'da genelde olan şeyler. Tedbir alma konusunda bizde bir eksiklik yok. Buranın altının boş olup olmadığını bilemeyiz” dedi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

SİZİN İÇİN SEÇTİKLERİMİZ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Gaziosmanpaşa'da Beton Pompalama Aracı Binanın Üzerine Devrildi