a

Gazi Mahallesi'nde İmza Show

Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya ile yeniden anlaşan Başkan Süleyman Keklik eski başkan Hikmet Şencan'ın ve yeni yönetim ile eski yönetiminin hazır bulunduğu kulüp lokalinde imza şhow yaparak Abbas Yaşar,Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya ile sözleşme imzaladı.Başkan Süleyman Keklik imza töreni sonrası yaptığı açıklamada Abbas Yaşar,Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya ile yeniden anlaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını yeni sezonda başarılı olacaklarını söyleyerek camiaya hayırlı ve uğurlu olsun dedi.

Abbas Yaşar ;yeniden döndüğüm için mutluyum

Tecrübeli teknik direktör Abbas Yaşar imza töreni sonrası yaptığı açıklamada,“Zara Ekinli spor kulübü yöneticilerine öncelikle çok teşekkür ediyorum.Böyle bir teklif aldığımda tercih yapmak zorunda kaldım. Yeniden Gazi Mahallesine döndüğüm için mutluyum hayırlısı olsun” dedi.



Yeniden sözleşme imzalayan tecrübeli ve başarılı iki teknik adam Mustafa Ocak ve Ayhan Kaya'da yaptıkları açıklamada Gazi Mahallesi spor kulübünün başarısı için devam edeceklerini söylediler.

Abbas Yaşar Kim ?

20 Mayıs 1969 doğumlu başarı teknik adam futbolcuğunda, Gaziosmanpaşa, Galatasaray, Denizlispor, Vefaspor, Küçükçekmece, Bayrampaşa, Gürpınar, Fatih Yayla ile Alucra Doluderespor’da görev yapmış. 8 yıl görev yaptığı ve A takıma kadar yükseldiği Galatasaray’da 15 defa Genç Milli olmuştu.Teknik Direktörlüğe Yıldıztabyaspor’da başlayan Abbas Yaşar daha sonra, Yeşildirek, Çağlayan Akarsu, Gazi Mahallesispor, Gaziosmanpaşa (U16) ve son olarak Sultangazi Onurspor Kulüplerinde görev yapmış, ayrıca Galatasaray’da bir dönem Futbolcu Tarama Komitesinde çalışmıştı.

Kaynak:http://www.amatorundunyasi.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Arap Ülkeleri Gençlik Konseyi üyelerini ağırladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.