a

‘Fetö’yü Pensilvanya’da ziyaret eden bize Kudüs’ü anlatacakmış’

Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı 20 Aralık Çarşamba günü Hoca Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nde “Kudüs-Tarih ve İnsanlık” konulu panel düzenleyecek. 19.00’da kokteyl ile başlayacak olan panele konuşmacı olarak Ak Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla, Araştırmacı yazar Dr. Lütfi Özşahin ve Gazeteci Yazar Nevzat Çiçek katılacak.

Panelin duyurusunu sosyal medya hesabından yapan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, tüm Sultangazilileri panele davet etti.

Civan’ın paylaşımından kısa bir süre sonra da Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Bekir Koç isim vermeden panele konuşmacı olarak katılan bir kişinin FETÖ lideri Fetullah Gülen’i Pensilvanya’da ziyaret ettiğini ifade ederek tepki gösterdi. Koç, takipçilerinin ‘Kim o?’ sorusunu da yanıtsız bıraktı.

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Bekir Koç’un “Ne garip! Fetö’yü Pensilvanya’da ziyaret eden bize Kudüs’ü anlatacakmış. Başımıza taş yağacak” dediği kişi Ak Parti İstanbul Milletvekili Nureddin Nebati’den başkası değil.

Ak Partili Ekrem Erdem, Nurettin Nebati ve Hüseyin Tanrıverdi’nin 2013 yılının Mart ayında FETÖ Lideri Fetullah Gülen’i ziyaret ettikleri sosyal medyada paylaşılan fotoğrafla ortaya çıkmıştı. Fotoğrafta o dönem AK Parti’nin kurmayları sayılan Ekrem Erdem Gülen’den ödül alırken, yine Nureddin Nebati ve Hüseyin Tanrıverdi’de aynı kare fotoğrafta Gülen’in yanında yer almış.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi İyi Parti İlk Toplantısını Yaptı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.