a
  • Eminhaber.Org
  • Genel
  • FETÖ’cü korkusuyla Kur’an-ı Kerim dahil ne varsa çöpe atıyorlar!

FETÖ’cü korkusuyla Kur’an-ı Kerim dahil ne varsa çöpe atıyorlar!

FETÖ’nün darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma ve operasyonlar devam ederken, bilinçsiz bazı insanların hangi kitabın yasak olup olmadığını bilmemesi üzerine FETÖ’cü yaftası yememek için korkudan FETÖ’ye ait olan kitaplar dışında Kur’an-ı Kerim başta olmak üzere birçok İslami kitapları çöp konteynırlarına atmaya devam ediyor.

Birçok ilde çöp konteynırlarına atılmış FETÖ/PDY ait kitap, ve FETÖ yayını diye çok sayıda Kuran-ı Kerim,Peygamberlerin hayatı vs gibi kitaplar bulundu.

Bilinçsizlikten ve korkudan yapılan bu tür eylemler sonucu İslam’ın kutsal kitabı Kur’an-ı Kerimler çöplere atılmış vaziyette.

Geçtiğimiz günlerde Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne yapılan başvuruda FETÖ/PDY terör örgütünün lideri olan Gülen’in, halk üzerinde din adamı kisvesi altında sempati toplamak, örgüte eleman kazandırmak amaçları ile yazdığı düşünülen 672 kitap, CD, DVD ve diğer elektronik materyallerin “Terör örgütü propagandası” suçunu içerebileceği belirtildi. Kararı değerlendiren Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, bu talebi kabul ederek “Terör örgütü propagandası” yapıldığı gerekçesi ile Gülen’in eserlerinin satışı, dağıtımı ve basımının yasaklanmasına, piyasada elde edilenlere de el konulmasına karar vermişti.

Neyin yasak olup olmadığını bilmeyen bilinçsiz kişiler işinden,aşından veya cezaevine düşmemek korkusuyla
FETÖ terör örgütü ve elebaşına ait çok sayıda kitabın yanısıra İslami evlerinde bulunan,tefsir,Kur’an-ı Kerim ve çok sayıda İslami kitaplarıda evlerinden çıkararak çöp konteynerine attığı ortaya çıktı.

Yetkililer bu tür olayların bir daha yaşanmaması için açıklamada bulunmaz ise söz konusu olayların devamı gelecek gibi görülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Haftasonu hava sürpriz yapacak

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.