a

Fener'e Pendikspor çıkınca kura salonu yıkıldı

32 takımın katıldığı 4. tur kura çekiminde Fenerbahçe'nin 1999 yılında sürpriz bir şekilde elendiği Pendikspor ile eşleşmesi başta sosyal medya olmak üzere bir çok paylaşım sitesinde olay oldu.

TARAFTAR RÜŞTÜ'YÜ DARP ETMİŞTİ

Bundan tam 13 yıl önce Fenerbahçe, Türkiye Kupası 3. tur maçında deplasmanda Pendik spor ile karşılaşmış ve Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmadan 2-1'lik skorla mağlup ayrılarak kupaya veda etmek zorunda kalmıştı. Taraflı tarafsız herkesin büyük şaşkınlık yaşadığı bu elenme sorası taraftarlar o dönem Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Rüştü Reçber'i arabasının içinde darp etmişlerdi.

KURA SALONUNDA GÜLÜŞMELER

Yıl 2012… Fenerbahçe kupada yine Pendikspor ile eşleşti. Bu sürpriz eşleşme sonrası özellikle Galatasaray taraftarları paylaşım sitelerinde ezeli rakiplerine göndermelerde bulunurken, kura çekiminin yapıldığı salonda  da özellikle Galatasaray yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'ın kahkahası güne damgasını vurdu.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Gençlik Meclisi G3 Forumu'nda

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.