a

Evsal İsa Yucak,Sultangazi CHP Farkını görecek dedi

Sultangazi Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan aday adayı Evsal İsa Yucak çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Sultangazi’de bulunan STK’lar, muhtarlıklar, dernek, spor kulüpleri ve vakıfları ziyaretini sürdüren Yucak, halkıntan  aldığı olumlu tepkiler bizleri sevgiyle kuçaklamaları bizlerin azmini artırıyor dedi.

Halkın sıkıntılarını bildiklerini ama bölgesel olarak bu sıkıntıların çeşitlilik gösterdiğini söyleyen Yucak, öncelikli sıkıntılar çözülmeden yapılan hizmetlerin anlam taşımadığını ifade etti. Yucak, “Gezdiğimiz her mahallede büyük sıkıntılar olduğunu görüyor, vatandaşla yaptığımız istişarelerde işitiyoruz. Halkın sesine kulak vermeyen yönetimler eninde sonunda yok olmaya mahkumdur. Bu nedenle yaptığımız projelerin sıkıntılarla örtüşmemesi açısından her kesimin sıkıntılarını dinleyerek çözüme ulaştıracak projelerimizi uyarlıyarak  hazırlıyoruz.Sultangazi'de Her mahallesinde bir  sıkıntı var biz bu sıkıntıları katılımcı güçlü bir yönetimle çözmeye hazırlanıyoruz.

 

Yucak,“Genel Başkanımızın Türkiye genelinde yaptığı olumlu çalışmalar ile Sultangazi ilçe örgütümüzün yaptığı çalışmalara ilaveten bizim 6 aydır yaptığımız çalışmalardan dolayı CHP ilçe örgütü artık Sultangazi'de  tüm kamuoyu tarafından artık biliniyor. Biz buna rağmen tempomuzu hızlandırarak aralıksız çalışıyoruz.”dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sarıgül kararını verdi