a

Eşref Ziya Terzi, Sultangazi’de gönülleri fethetti

Uğur Mumcu Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde ikinci Ramazan etkinlik çadırında düzenlenen etkinlikler kapsamında Sultangazilileri her akşam değişik sürprizler bekliyor. Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren tasavvuf musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, hem büyük ilgi gördü, hem de dinleyenleri mest etti.

Sultangazi Belediyesi ikinci Ramazan etkinlik çadırında gerçekleştirilen konserde birbirinden güzel ezgilerini Sultangazililer için seslendiren Eşref Ziya Terzi konserini izlemeye Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

eşref-ziya-konserIMG_7126

‘Bir Güneş Doğuyor, Ağlama Karanfil, Söyle İstanbul, Şehit Tahtında’ gibi sevilen ezgileri seslendiren Eşref Ziya Terzi, Sultangazililerden büyük ilgi gördü. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan sanatçıya eserlerinde vatandaşlarla da eşlik etti.

Her akşam farklı bir etkinlikte Sultangazilileri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sultangazi meydanı ve Atatürk Bulvarı üzerinde kurulan etkinlik alanlarının Ramazan akşamlarında vatandaşların buluşma noktası haline geldiğini söyledi. Altunay, “Ramazan akşamları vatandaşlarımızın bir buluşma zamanı, etkinlik alanlarımız ise buluşma mekânı haline gelmiştir. İftardan sonra vatandaşlarımız bu gibi faaliyetlerde hem kaynaşıyor hem de aileleriyle keyifli dakikalar geçiriyorlar. Bizler buna vesile olduğumuz için oldukça mutluyuz. Halkımızın istekleri doğrultusunda hizmetlerimizi yürütmeye devam edeceğiz.” dedi.

eşref-ziya-konserIMG_7117 eşref-ziya-konserIMG_7123 eşref-ziya-konserIMG_7128 eşref-ziya-konserIMG_7132 eşref-ziya-konserIMG_7133

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İstanbul’da dev operasyon

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.