a

Ersin Ayakkabı Yine AYMOD’a Damga Vurdu

İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 56.Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı AYMOD’a Sultangazi’den katılan ayakkabı üreticilerine her fuarda olduğu gibi yine ilgi yoğundu.

Ayakkabı, Ersin Ayakkabının İşi… 1975’ten Günümüze…

26-29 Eylül tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi’nde başlayan Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı’na Ersin Ayakkabı’da katıldı. AYMOD fuarında yer alan Ersin Ayakkabı standına yurt dışı ve yurt içinden gelen davetliler yoğun ilgi gösterdi. 1975 yılından günümüze kendini yenileyerek hizmet vermeyi amaçlayan Ersin Ayakkabı çalışmalarını Uğur Mumcu Mahallesi’nde bulunan modern tesislerinde sürdürmektedir. Başta Türkiye olmak üzere Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Afrika kıtasındaki ülkelere satış yapan Ersin Ayakkabı bünyesinde PAUL BRANCO, owundy’s, MCP shoes&boots, tettwow ve owykids markaları bulunmaktadır.

ersin-ayakkabı_DSC7492

Aymod’un Yeni Yıldızı; PAUL BRANCO…

Sultangazi’nin önemli üreticilerinden ERSİN AYAKKABI’nın DERİMEN Ayakkabı bünyesinde ürettiği ve sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok yerinde büyük ilgi gören PAUL BRANCO markası, fuarın en çok ilgi gören markalarından bir tanesi oldu.

AYMOD Fuar’ında ziyaret ettiğimiz DERİMEN Ayakkabı standında firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır ile fuar ve sektör üzerine kısa bir söyleşi yaptık.

ersin-ayakkabı_DSC7519

AYMOD’a Yabancı Müşteri İlgisi…

Dünyanın yaklaşık 40 ülkesine ihracat yapan ve Türkiye’de yaklaşık olarak 1000 tane bayisi bulunan Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır, fuardan oldukça memnun kaldıklarını belirterek, özellikle yabancı müşterilerin fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

Çukurçayır, “Biz bu fuarda özellikle Avrupa ülkelerinden yoğun ilgi gören PAUL BRANCO markamızı ön plana çıkarttık. Bu markamız daha evvel İtalya’da katıldığımız Milano fuarında da çok büyük ilgi görmüştü. 2016’nın son fuarı olan bu fuarda, 2017 yaz sezonunun ürünlerini tanıtıyoruz. Yerli müşterilerimizin yanı sıra çok sayıda yabancı müşteri standımızı ziyaret ederek bizimle yeni iş bağlantıları kurdular. 

Dünyanın 40’a yakın ülkesine ihracat yapıyoruz. Bunların arasında dünyaca tanınan markalarda var. Örneğin Zara markası bizim müşterimiz. Avrupa’dan tutun, Amerika pazarına kadar çok geniş bir Pazar alanımız var.

Ekonomimizin çok hassas bir dönemden geçtiği bugünlerde biz firma olarak üretmeye devam ettik. Hiçbir işçimizle iş akdimizi fesh etmedik. Hatta yatırımlarımıza da devam ettik. Biz öyle inanıyoruz ki, bu zor dönemlerde ekonomiye en büyük katkı, böyle zamanlarda fedakarlıklar yaparak üretime devam etmektir.” Dedi.

ersin-ayakkabı_DSC7494 ersin-ayakkabı_DSC7497 ersin-ayakkabı_DSC7498 ersin-ayakkabı_DSC7499 ersin-ayakkabı_DSC7500 ersin-ayakkabı_DSC7501 ersin-ayakkabı_DSC7502 ersin-ayakkabı_DSC7503 ersin-ayakkabı_DSC7506 ersin-ayakkabı_DSC7508 ersin-ayakkabı_DSC7511 ersin-ayakkabı_DSC7512 ersin-ayakkabı_DSC7513 ersin-ayakkabı_DSC7514 ersin-ayakkabı_DSC7515 ersin-ayakkabı_DSC7517 ersin-ayakkabı_DSC7520 ersin-ayakkabı_DSC7524 ersin-ayakkabı_DSC7525 ersin-ayakkabı_DSC7527

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Başkan Cahit Altunay Toki Başkanı Ergün Turan’ı Ziyaret Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.