a

Çukurçayır Ailesi Geleneği Bozmadı

Çukurçayır ailesi; dostları, akrabaları ve çalışanlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Altınser Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır, Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Üyeleri, aile dostları, İstanbul Sayacılar Derneği Başkanı Abdullah Öztürk ve Ersin Ayakkabı çalışanları katıldı.

ersin ayakkabı iftarIMG_2485

Yemek sonrası bir konuşma yapan Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır iftar yemeğine katılan aile dostlarına ve çalışanlarına teşekkür ederek Mübarek Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

 

” Ersin Ayakkabı büyük bir aile”

ersin ayakkabı iftarIMG_2474

Bünyesinde MCP ve Owundy’s markalarıyla dünyaya açılan Ersin Ayakkabı’nın büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Ersin Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Çukurçayır , “Ersin Ayakkabı çalışanlarımız sayesinde önemli üretim başarıları sağlamaktadır. Bu başarının gelişerek devam etmesi, sizlerin samimi, özverili gayretlerinizle daha ileri aşamalara ulaşacaktır. Ersin Ayakkabı olarak sizlerle birlikte önemli başarılara imza atacağımıza inancım tamdır. Bu vesileyle hayırlı Ramazanlar diliyorum ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” dedi.

ersin ayakkabı iftarIMG_2477 ersin ayakkabı iftarIMG_2478 ersin ayakkabı iftarIMG_2480 ersin ayakkabı iftarIMG_2481 ersin ayakkabı iftarIMG_2482 ersin ayakkabı iftarIMG_2483

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay Öyle Bir mesajı verdi ki…

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.