a

Ergin Kırmaç Gövde Gösterisi Yaptı

23 Şubat Pazar günü yapılacak olan Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimlerine sayılı günler kala oda başkanlığına talip olan Ergin Kırmaç Sultangazi'de gövde gösterisi yaptı. 'Şimdi Değişim Zamanı' sloganıyla Avrasya Düğün Salonun da 'istişare toplantısı' düzenleyen Kırmaç'a büyük destek verildi. Esnafların yoğunlukta olduğu toplantıya Sultangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Sultangazi Kent Konseyi Başkanı Ahmet Yıldız, BBP Belediye Başkan Adayı Hakan Yıldırım ve STK Temsilcileri de katıldılar.

1500 kişinin katıldığı 'istişare toplantısı'nda konuşan Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Ergin Kırmaç, “Esnaf odasını Türkiye'nin örnek alacağı bir kurum haline getireceğiz” dedi.

Dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin faaliyetlerde bulunup, hiçbir zaman ayrımcılık yapmadığını söyleyen Kırmaç, “Seçim çalışmamız süresince her fikri, her sesi farklı bir heyecanla dinledik. Üyelere toplumun  en büyük problemlerinden biri olan duyarsız  ve umursamaz tavırlardır. Bu umursamaz tavır sebebiyle pek çok potansiyel heba olup gitmektedir.

Bizler bunun farkına vardık. 'Zararın neresinden dönülürse kardır' anlayışı ile kolları sıvadık ve 'Bismillah' dedik. Bu yolculukta en büyük isteğim, yanlış yaptığımız zaman bizi uyarmanız, doğru yaptığımızda ise yanımızda bulmanızdır” diye konuştu. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Pazar Yerleri Otoparka Kavuşuyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.