a

Erdoğan’dan metal yorgunluğu uyarısında İstanbul vurgusu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti’ye yönelttiği “metal yorgunluğu” eleştirilerine bir yenisini ‘İstanbul’u işaret ederek ekledi.

Erdoğan bugün de konuşmasında İstanbul vurgusu yaptı.

 “İstanbul’da teklersek, Türkiye’de tökezleriz. İstanbul’da metal yorgunluğu olursa Türkiye’de paslaşırız” diyen Erdoğan, sözlerinin devamında “İstanbul’un büyüklüğüne anlamayan hiç kimse, İstanbul’a ve AK Parti’ye hizmet edemez” diye konuştu.

“TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINA DÜŞERSEK YANARIZ”

Erdoğan, halk oylaması sonuçlarını hatırlatarak şunları söyledi:

“Biz İstanbul’u böyle görmek istemiyoruz. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düştüğü an yanarız. Buna üzülürüz. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düşmemeli, onun üstünde olmalı. Üstünde olduğu an birçok şey değişir. Demek ki bir yerde yanlışımız var, bir yerde eksiğimiz var. Eğer metal yorgunluğu diyorsak burayı oturup değerlendireceğiz. Kimse üzülmeyecek, çünkü bu hareket alışılmış bir siyasi parti hareketi değildir. Bu bir davadır. Bize gurur yakışmaz, bize kibir yakışmaz. Bize ne oluyor ki afra tafra yapıp koltuklardan güç alma gayretine giriyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

FETÖ’nün ‘diyanet yapılanması’na iddianame

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.