a

Eminevim Sultangazi Şubesi Kahvaltı Etkinliği Devam Ediyor

Ev ya da araba almak isteyen ancak bunun için yeterli parası bulunmayan vatandaşları bir araya getirerek, faizsiz ev veya araba alma imkanı sunan Eminevim ve Eminotomotiv, müşterileri ile beraber kahvaltıda buluştu.

Sultangazi Şube Müdürü Selman Kaya’nın organize ettiği kahvaltıda buluşan müşteriler, sistemin yararlı olduğunu belirterek, faizsiz bir şekilde ev sahibi olabildiklerini belirtti. Müşteriler, normalde 100 bin lira biriktirmelerinin mümkün olmadığını belirterek, bankalara başvurmaları durumunda altından kalkamayacakları faiz oranları ile karşı karşıya kaldıklarını belirterek bu nedenle sistemin büyük fayda sağladığını dile getirdi.

eminevim-sultangazi-şubesi-

Sistemi kadınların gün yapmasına benzeten Eminevim ve Eminotomotiv Sultangazi Şube Müdürü Selman Kaya, kendilerinin bu sistemi daha modern ve organize edilmiş bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirtti. Kaya, “Normalde ev almak için yeterli parası bulunmayan ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı bir araya toplayarak bir grup kuruyoruz. Bu gruptan her ay toplanan parayla bir kişiye ev alıyoruz. Bu şekilde hem faize bulaşmamış oluyorlar, hem de rahat bir şeklide ev sahibi oluyorlar” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Belediyesi yaban ve sokak hayvanlarını unutmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.