a

Emine Erdoğan Civan’ı Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Türkiye’nin ilk başörtülü İlçe Başkanı olan Ak Parti Sultangazi İlçe  Başkanı Suzan Dağlar Civan’ı arayarak tebrik etti.

 

7 Aralık Pazar günü yapılan Ak Parti 3. Olağan Kongresinde Ak Parti İlçe Başkanlığına seçilen Suzan Dağlar Civan’ı telefonla arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan arayarak “Tebrik” etti.  İkili ilerleyen günlerde İstanbul’da biraraya gelecekler.

 

Ak Parti ile beraber siyaset arenasında kadınların daha fazla ön plana çıktığı gözlemlenirken, son yıllarda Sultangazi’de adından sıkça ettiren, sıcak, içten ve samimi tavırlarıyla Sultangazililerin gönlünü feth eden, başörtülü kimliğiylede bir misyonun önemli temsilcisi olan Suzan Dağlar Civan’ın siyasette kadınların daha aktif rol oynamasında çok önemli bir başrol oynayacağı gözleniyor.

 

Ak Parti İlçe Başkanlığına seçildikten sonra ziyaretçi akınına uğrayan Suzan Dağlar Civan’ı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’da arayarak “Tebrik” etti.  Emine Erdoğan ve Civan ilerleyen günlerde de İstanbul’da biraraya gelecekler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Kongreye mi Gidiyor?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.