a

Ekrem Erdem Sultangazi’de Konuştu; O Hainler Mezar Yeri Bile Bulamayacaklar

Sultangazi halkı, darbe girişimcilerini protesto ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla gerçekleştirdikleri vatan ve demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Sultangazi halkı, TSK içinde yuvalanmış FETÖ mensubu cuntacılar tarafından gerçekleştirilmek istenen darbeye karşı Merkez Camii önü, Baştabya ve Ahmet Öztürk Kışlaları önünde biraraya gelerek tek ses ve tek yürek olarak protestolarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla meydanları yoğun bir şekilde dolduran Sultangazililer, sloganlarla darbe girişimini lanetliyor.

EKREM ERDEM ŞEHİT AİLELERİNİ VE YARALILARI ZİYARET ETTİ

Sultangazi halkının bu protestolarına AK Parti İstanbul Milletvekili Ekrem Erdem’de eşlik etti. Dün akşam itibarıyla demokrasi nöbetinde olan vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem, ilçede bulunan darbe şehidi ailelerini ve yaralıları Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ile birlikte ziyaret etti.
CoJOvFcWEA4ZSLv
Baştabya Kışlası’nda demokrasi nöbetinde olan vatandaşları da ziyaret eden Ekrem Erdem, Baştabya Kışla Kışlası Tugay Komutanı Albay Hançeri Soyat’a, askerlere ve polislere gül verdi. Burada vatandaşlara seslenen Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem, “15 Temmuz Cuma akşmaı darbe girişiminde bulunanlar mezar yeri bile bulmayacaklar” dedi.
CoJByrmWIAEuCFg
“ONLAR MEZAR YERİ BİLE BULAMAYACAKLAR”
15 Temmuz’da Baştabya Kışlası’nın özel bir durumunun olduğuna vurgu yapan Erdem, “Burada Asker, polis, halk bir araya gelerek demokrasimizi koruyarak, ülkemize yapılan bu darbeyi püskürtmüştür. Burada çıkan bir tankı halkımız durdurmuştur. Ben o gün burada halkı ile birlikte hareket eden askerimizi, polisimizi ve hayatı pahasına ölümü hiçe sayarak buraya gelen, direnen herkesi ben tebrik ediyorum. 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanların ölülerini bile vatan toprağı kabul etmiyor. Onlar mezar yeri bile bulmayacaklar.” Şeklinde konuştu.
CoJCBDUWgAAfXc4
“15 TEMMUZ’DA İKİNCİ ÇANAKKALE MÜCADELESİ YAŞANDI”
Demokrasilerde kimin iktidara geleceğini halkın karar verdiğini belirten Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı o geceyi ikinci Çanakkale olarak nitelendirdi. Erdem, “Demokrasilerde kimin iktidara geleceğini halk belirliyor. Dolayısıyla bu kalleş darbe girişimi halka olmuştur. Dolayısıyla halk bu saldırıyı görmüş ve kahramanca direnerek destansı bir mücadele göstermiştir. Nasıl ki, Çanakkale’de halkımız düşmana geçit vermeyip Anadolu’yu koruduysa, yeni Çanakkale destanını da 15 Temmuz gecesi demokrasi için verdi. Halk FETÖ’cü hainlere geçit vermedi.” İfadelerini kullandı.,
CoIzVcJXgAADsuG
EKREM ERDEM ZARA EKİNLİSPOR KULÜBÜ’NÜN MİLLİ İRADE PROGRAMINA KATILDI
Ak Parti Milletvekili Ekrem Erdem, Baştabya Kışlası’ndan Zara Ekinlispor Kulübü’nün düzenlediği “Milli İrade” programına katıldı. Burada hemşerileriyle bir araya gelen Ekrem Erdem, “Milletçe bir destan yazdık” dedi. Erdem, “Ülkemize yönelik, Cumhurbaşkanımıza yönelik, Milli iradeye yönelik, vatanımıza, birliğimize, bayrağımıza, dinimize yönelik bir saldırıyı Allah’ın izniyle birlikte hepimiz püskürttük. Gerçekten şanlı bir tarihin mensuplarıyız. 15 Temmuz zaferini ilan ettik. Darbe yapmak isteyenler ava giderken avlandılar. Çırılçıplak ortada kaldılar.  Utanılacak, şerefsizce bir şeye kalkıştılar.” Diye konuştu.
CoJcS-pWAAAQUTv

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Nikah masasından demokrasi nöbetine

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.