a

Dostluk Sahuru’nda Önemli Mesajlar

Mustafa Günaydın, Yener Yiğit, Seyit Ateş, Osman Cengiz, Suat Öztürk, Kadir Özdemir, Ayhan Hafızoğlu, Mecit Gündoğdu, Ömer Kılıç, Sadık Doğan ve birçok ismin katıldığı programda konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, “Bu ekip Sultangazi’de çok farkındalık yarattı” dedi.
sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0917
Yener Yiğit’in organizasyonunda, Ayhan Hafızoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dostluk sahuru programına Ak kardeşler topluluğunun yanı sıra; Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, İlçe Başkan Yardımcıları Kemal Eyyüpoğlu, Cemalletin Celebi ve Hüseyin Kolçak, işadamları Nurettin Narin, Ayhan Narin ve Selami Akpınar  katıldı.
sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0966
Programda Sultangazi’nin dünü ve bugünün yanı sıra, ülke gündemine dair fikir-alışverişinde bulunuldu. Programda konuşan Yener Yiğit, ‘dostluk sahuru’ adı altında gerçekleşen programa katılan tüm dostlarına teşekkür etti. Çevre ilçelerdeki Ak Parti teşkilatlarına kıyasla Sultangazi Ak Parti İlçe Teşkilatı’nda kardeşlik özverisinin yüksek olduğunu ifade eden Yiğit, 15 Temmuz hain darbe girişimin yaşandığı gece ilçe teşkilatının çoğunluğunun sokaklarda olduğunu belirterek, “İnşallah teşkilatımıza, davamıza ve ülkemize hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0924
Ak kardeşlerin programına katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan,  “Uzun yıllardır birlik, beraberlik ve kardeşlik adına önemli bir davranış sergiliyorsunuz. İnşallah bu birlik ve beraberliğiniz daim olur.” Dedi. Sultangazi’nin ilçe olmasından bu yana Ak Parti’ye ve ilçeye birlikte hizmet ettiklerini belirten Civan, “Ne mutlu bize, ne mutlu sizlere. Neticede herkes kendi şahsiyetiyle bir şeyleri yeşertir, güzelleştirir. Ve olumlu hale getirir. Sizlerde bunu yapıyorsunuz. Önemli olan farkındalık yaratmak. Bu farkındalığı bu ekip her zaman yarattı. Ak Parti’nin ne kadar güçlü bir parti olduğunu, Ak Parti’nin sevdasının sadece koltuklarla ibaret olmadığını, makamlarla ibaret olmadığını ve görevlerle de ibaret olmadığını hepiniz burada göstermiş oluyorsunuz. Hepiniz her daim göreve hazır dava arkadaşlarımızsınız. Ak Partili olmak böyle bir şey. Bu birlik, beraberliği de Recep Tayyip Erdoğan’ın askerleri olan bizler sağlayabiliyoruz. Bunun da mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Bu ekip her çalışmamızda, her faaliyetimizde her zaman bizim yanımızda olmuştur.” Diye konuştu.
sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0927
Programda konuşan Mustafa Günaydın ise ev sahipliğinden dolayı Ayhan Hafızoğlu’na teşekkür ederek, Sultangazi’de yaşanan birlik ve beraberliğin diğer ilçelere de örnek olmasını diledi.  ‘Dostluk Sahuru’nda son olarak konuşan Sultangazi Kurucu Belediye Meclis Üyesi Osman Cengiz, “Sultangazi’nin hamurunda bu kardeşlik var.” Dedi.
sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0918 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0919 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0921 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0925 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0926 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0932 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0935 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0936 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0938 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0939 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0940 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0942 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0945 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0949 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0950 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0957 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0964 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0965 sultangazi-ak-kardeşler-topluluğu_DSC0967

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Alihan Genç’in Kadir Gecesi Mesajı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.