a

Dostlardan DST Konutları

Gayrimenkul sektöründe Sultangazi'ye yeni değerler kazandırmayı başaran Dostlar İnşaat 2014 yılı için Sultangazi'de dev projeler hazırladı ve çok yakında projelerini yatırımcılarıyla buluşturacak. Bu projelerden biri de İsmetpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan DST Konutları.

İsmetpaşa Mahallesi Ordu Caddesi'nde hayata geçirilecek olan DST Konutları, 2 Bin Metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede toplam 39 daire yer alıyor. Otopark, Çocuk yaşam alanı, yeşil alanların da yer alacağı DST Konutların'da ayrıca Ordu Caddesine cephe 8 tane de dükkan bulunuyor.

Dostlar Grup bünyesinde hizmet veren Dostlar İnşaat DST Konutları projesinde 3 1 ve 2 1 daire seçenekleri yer alıyor. Daire alanlarının 115 merekare ile 85 metrekare arasında değişiyor. DST Konutları satışları ise Haziran ayında başlayacak.

“Başkan Altunay DST Konutları hakkında bilgi aldı”

Gayrimenkul sektöründe Sultangazi'ye yeni değerler kazandırmayı başaran Dostlar İnşaatı Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Altunay, DST Konutları Projesi hakkında Dostlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Karakaş'dan bilgi aldı. Başkan Altunay, DST Konutları projesine hayran kaldığını ve ilçeye yapmış oldukları yatırımlardan dolayı Karakaş kardeşlere teşekkür etti.

Dostlar Grup bünyesinde hizmet veren Dostlar İnşaatın Sultangazi'de vatandaşlara konforlu bir yaşam fırsatı sunduğunu söyleyen Başkan Altunay, ilçede hizmet veren tüm müteahhit firmaları kentsel dönüşüm konusunda proje üretmeye davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi Hizmet Binası Halkın Hizmetinde

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.