a

Doğan Mobilyadan Görkemli Açılış

AK Parti Sultangazi İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Doğan’ın Yönetim Kurulu Başkanlığını Yaptığı Doğan Mobilya 1. Cebeci Yolu No:69’da İstikbal Mobilya ürünleri mağazasını dualarla hizmete açıldı.




25 Yıldır Dayanıklı Tüketim malları piyasasında faaliyet gösteren Doğan Mobilya, mağazalar zinciriyle bölgede faaliyet göstermekteydi. Sultangazi Cebeci Mahallesi’nde açtığı İstikbal Mağazasıyla faaliyet aşanını genişleten Doğan Mobilya her geçen yıl hizmet alanını genişletiyor.




1600 m2 olan mağazanın açılış törenine İstikbal ve birçok farklı marka adı altında üretim yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu üyesi Bekir Boydak ilçe dışından katılırken Sultangazi İlçe Emniyet Müdürü Nazım Dorak, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Birinci, AK Parti Sultangazi İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri Suzan Civan Dağlar, Mevlüt Dilek, Umut Öztürk, Mehmet Kavak, Hüseyin Kolçak, Ahmet Çelik, Yasin Gazi, Süleyman Yiğitoğlu, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hamdullah Altıntop, Cengiz Sarıca, Sultangazi Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Hayırlıoğlu, Ahmet Yıldız, Ergin Kırmaç, Sultangazispor Kulübü Başkanı Osman Cengiz,  OSES Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cengiz, Altınser İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Suat Öztürk ve  çok sayıda davetli katıldı.


Açılış töreni kurban kesimi ve dualarla başladı. Doğan Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Doğan yaptığı konuşmada sektörde  yıllardır faaliyet gösterdiklerini ve her geçen gün hizmet kalitesini artırırken, ürün yelpazelerini de genişlettiklerini ifade etti. Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Doğan, varlığınızla bizleri onurlandırdınız diyerek sözlerini noktaladı.


Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak yaptığı konuşmada, böyle güzel bir ortamda olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek Boydak Holding hakkında kısa bir bilgilendirmede bulundu. Açılan bu işyerinin hayırlara vesile olmasını dileyen Hacı Boydak, Ahmet kardeşim bu gün 1600 m2 alana sahip bir mağaza açtı inşallah gelecekte daha büyük açılışlar gerçekleştirir dileğinde bulundu.




Konuşmalar sonunda kurdele kesilerek dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen mağazayı gezen davetliler Ahmet Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Şampiyon Kokoreç Sultangazi'de Açıldı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.