a

Devlet Bahçeli İstanbul’da İftara Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Fatih’de Ünal Osmanağaoğlu ve Ülkücü Şehitler adına verilen iftar programına katıldı.

Ünal Osmanağaoğlu ve Ülkücü Şehitler adına Şehzade Mehmet Camii’nde iftar yemeği verildi. Yemeğe MHP Lideri Devlet Bahçeli, MHP Milletvekili Arzu Erdem, İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP ilçe başkanları, şehit aileleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program öncesi Kur’an-ı Kerim okunurken, iftar öncesi dualar edildi.

Devlet Bahçeli İstanbul'da İftara KatıldıCmOnQ4uWMAEhk03

İftar programı sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli konuşma yapmazken, kendisini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Bahçeli daha sonra kendisini bekleyen partililerle vedalaşarak oradan ayrıldı.

Programa MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel ve Yönetim Kurulu Üyeleri de tam kadro katıldı.

Devlet Bahçeli İstanbul'da İftara KatıldıCmOH4_xWkAA6hUO Devlet Bahçeli İstanbul'da İftara KatıldıCmOl50sWQAA5hJ- Devlet Bahçeli İstanbul'da İftara KatıldıCmOl51OWYAAADLw

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Coffeemania Sultangazi’de fark yarattı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.