a

Demokrasi nöbeti devam ediyor

Sultangazi’de Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik “demokrasi nöbetine” devam ediyor. 15 Temmuz’da bölücü terör örgütü FETÖ’nün askeri darbe girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla meydanlara inen millet tarafından püskürtüldü.

NÖBETE DEVAM

Kanlı darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra meydanlarda başlayan demokrasi nöbeti de devam ediyor. Sultangazi’de dört ayrı noktada bir araya gelen vatandaşlar, meydanları ve kışla önlerini Türk bayraklarıyla süslüyor.

CİVAN’DAN MİTİNGE DAVET

Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Suzan Dağlar Civan, 7 Ağustos’ta Yenikapı Meydanında yapılacak mitinge tüm Sultangazilileri davet etti. Civan; “Bu miting herhangi bir partinin mitingi değildir. Bu miting, bütün Türkiye’nin mitingidir. Bütün partilerin, bütün demokratların, bütün vatanseverlerin, yurtseverlerin mitingidir. Hayat tarzları, dünya görüşleri ne olursa olsun herkesi Pazar günü demokrasi nöbetini taçlandırmaya, Yenikapı Meydanına davet ediyoruz.” Dedi.

sultangazi-demokrasi-nöbeti

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de terör operasyonu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.