a

Dava arkadaşları Erdem Karakoç'u anlattılar

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN…


Emin YEŞİL/ Ülkücü hareketin önemli isimlerinin hasret giderdiği buluşmada eski günler yad edilirken, ülke gündemi ve MHP’nin son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Her ne kadar bugün birçoğu aktif siyasette de yer almasalar da davaya hizmet noktasında kararlılıklarını sürdürmeye devam ediyorlar. 


Peki yıllarca aynı dava uğruna mücadele eden Ülkücü hareketin önemli isimleri MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi olan Erdem Karakoç hakkında ne düşünüyorlar? Emnihaber sordu, onlar cevapladı…


Mehmet Özsoy; Erdem Karakoç atom karınca gibidir. Yıllarca davaya hizmet eden Erdem Başkan siyaset hayatında hiçbir zaman koltuk sevdasına düşmedi. Siyasette kendi istemediği için bir yerelere gelmek istemedi. Kendisi çok faal ve çok değerli bir insandır. Bizim medar-ı iftarımızdır. Erdem başkan olmasaydı bizler yıllarca bir araya gelemezdik.


Mesut Uğurlu; Türk dünyasının unutulmaz lideri merhum Alparslan Türkeş’in yadigarı olarak kabul ettiğim değerli ülükücü Sayın Erdem Karakoç kardeşimin Ülkü Ocaklarında ki gerçek manadaki teşkilatlanma başarılarını yıllarca ilemekte olduğum gibi, aktifliği bize gerçekten güç vermiştir.


Kendisini aynı zamanda bütünleştirici, kaynaştırıcı ve vefalı bir dost olarak görmekteyiz. Parti teşkilatımızın yönlendirme maksatlı iyi hedef, Türk dünyası ve Türk siyasetinde fazlası ile kendini aşmıştır. Faydalanmak ülkemiz davası için gerekli ülküdaştır.


Serdar Aydın;  Vefanı adı Erdem Karakoç’tur. Erdem başkansız siyaset düşünmüyoruz.


Numan Zeki Kaya; Erdem başkanın gayretini ve azmini takdir ediyoruz. Siyasette umudumuzu yitirmiştik. Erdem başkanın MYK üyesi olmasıykla birlikte ümidimiz yeşerdi.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN…


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Cahit Altunay'ı Vatandaşa Sorduk