a

Darbeler, milletin iradesi ile tarihe gömülmüştür

Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Zor bir coğrafyada yol almanın dayanılmaz yükü var üzerlerimizde. Buna rağmen birlikte, el ele vererek bu zorlukları aşmanın daha kolay yollarının da olabileceğini öğreniyoruz bu zor,  çetin yolculuklarda.

Üzerinden henüz sayılı günlerin geçtiği paralel yapılanmanın kalkıştığı ve milletin birçok kesimiyle işlevsiz hale getirdiği askeri darbe girişiminin…

Kuruluşundan günümüze neredeyse her on yılda bir askeri darbelere teslim olan bu cennet vatanın ve mazlum milletin o darbeler sebebiyle hiç de hakketmediği geri kalmışlığı göz önünde bulundurup derin üzüntü içinde bulunmak bir yana, belki de Cumhuriyet Türkiyesi’nde eşine rastlamadığımız bir darbe girişimine daha tanıklık etmek elbette milletin birçok kesimi olarak ziyadesiyle üzmüştür. Fakat buna rağmen inancımızdan aldığımız güçle ve milletimizin son dönemlerde ortaya koyduğu kararlılıkla farklı ve farklı olduğu kadar diğerlerine benzemeyen bir darbe kalkışması her nedense gelecek adına bizleri hayli umuda ve sevince sürüklediğini düşünüyoruz.

Neden sevinmeyelim ki!

Neden umuda sürüklenmeyelim ki!

Giderek ülkenin tepesine bir kara bulut gibi çöken FETÖ’cü yapılanmanın milletin ve milletin iktidarının ortaya koyduğu irade ile ciddi darbeler alıp zayıflatmasına mı sevinelim yoksa tüm bileşenleriyle tüm kesimleriyle milletimizin, STK’ların, medyanın askeri darbeye karşı ortaya koyduğu güçlü iradeye mi sevinelim!

Elbette tümüne seviniyoruz ve bu sevincimiz geleceğimizi daha iyi inşa edebileceğimizin de bir umududur aynı zamanda.

AK Parti iktidarını seven sevmeyen, destekleyen desteklemeyen birçok kesimin ortaya koyduğu bu güçlü sivil iradenin ülkemizi daha güçlü tutacağına, ülkemizin gelişmiş ülkeler seviyesine gelmesinde önemli bir adım olacağına olan inancımızı hiç bu kadar güçlü tutmadık!

85941

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Bezmialem Vakıf Üniversitesi’den Açıklama; Başvurular Devam Ediyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.