a

Cübbeli Ahmet tahliye edildi

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün de sanıkları arasında bulunduğu Karagümrük Çetesi'ne yönelik açılan davanın görüldüğü İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Ahmet Mahmut Ünlü'yü tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı…

MAHKEME OY ÇOKLUĞUYLA TAHLİYE DEDİ

Mahkeme heyeti tahliye kararını oy çokluğuyla  verdi. Dava kapsamında sanıklardan Mahjouba Demirel de tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI 

Tahliyesine karar verilen Ahmet Mahmut Ünlü ve Mahjouba Demirel için yurt dışı yasağı getirildi. Ünlü ve Demirel’in her çarşamba günü polis merkezine giderek imza atmalarına karar verildi.

ÜBBELİ’NİN 45 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

İddianamede Ahmet Mahmut Ünlü’nün ise, “Haksız çıkar sağlamak için kurulan örgüte yardım etmek, 2 kez insan ticareti yapmak, cinsel saldırı ve hürriyetten yoksun bırakmak” suçlarından 25,5 yıldan 45,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması isteniyordu. Cübbeli Ahmet Hoca, soruşturma kapsamında 12 Aralık 2011 tarihinde tutuklanmıştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

DP Sultangazi İlçe Başkanı Mahmut Yılmaz İstifa Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.