a

Çoşkunoğlu ve Elmas'a açık çağrı

Yaklaşık 2 hafta önce CHP İl Genel Meclis Üyesi Sait Çoşkunoğlu ve CHP Belediye Meclis Üyesi aday adayı İsmet Elmas hakkında yaptığımız haberler tabanda ses getiriken, her iki isim yapılan haberleri yalanlamadılar.

Çoşkunoğlu'nun 2009 yılında Ak Parti'ye çalıştığını ve İsmet Elmas'ın da 4 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işçi statüsünde görünüp hiç çalışmadığı halde maaş aldığını gündeme getirmiştik. Yaptığımız hiçbir habere cevap vermeyen ve yalanlayamayan Çoşkunoğlu ve Elmas Gazi Mahallesi başta olmak üzere gittikleri her toplantı ve etkinlikte “Emin Yeşil bunun bedelini ağır ödeyecek” gibi söylemlerde bulundular. Bu söylemlere kulak tıkayıp, “Cevap hakkı kutsaldır” diyerek, cevap haklarının olduğunu dile getirdik.

2009 yılında CHP üyesi olan ve partisine ihanet edip sırf Ercan Karabayır aday gösterildi diye yerelde Ak Parti'ye genelde ise CHP'ye oy isteyen Sait Çoşkunoğlu ve 4 yıl boyunca sürekli eleştirdiği Ak Parti'den hiç çalışmadan maaşını alan İsmet Elmas, süreç içerisinde işi farklı bir boyuta çekmeye çalıştılar. “Emin ile ilgili ses kaydı ve videou var” diyerek mesaj gönderen bu iki zata açık çağrımızdır;

BİZİM İÇİMİZ ÇOK RAHAT. Elinizdeki ses kaydı ve videoyu yayınlatırın. Ve süreç içerisinde söylediklerinizi ispatlamazsanız namertsiniz.

Sait Çoşkunoğlu, arkadaşları ve İsmet Elmas neyin peşinde?

Sait Çoşkunoğlu geçtiğimiz hafta bir pastanenin 2. katında kiminle görüştü? Ve bu görüşmede hangi pazarlıklar yapıldı?

Perşembe günü Eminhaber'de

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Besnililerin Sultangazi Adayı; Erdal Oduncuoğlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.