a

Çoraplı Kuyumcu Soygunu

Edinilen bilgiye göre, işyeri sahibi Yaşar Akın ve eşi Birgül Akın, içeride oldukları sırada başlarında kadın çorabı bulunan 4 kişi kuyumcu dükkanının önüne geldi. Ellerindeki taşlarla camı kıran soyguncular, vitrinde bulunan yaklaşık 3 kilogram altını alarak kaçtı.

Olayı gören vatandaşlar hırsızların peşinden koştu. Şüphelilerden biri, üzerinde bir miktar altınla olay yerinden 4 sokak ötede vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. Olayı anlatan Birgül Akın, 'İçerde oturuyorduk. Vitrin camına taş attılar ve altınları alıp kaçtılar. Ben müdahale etmeye çalıştım. Ancak dinlemediler. Parmağımı o sırada cam parçası kesti” dedi.

Birgül Akın'ın kardeşi Gönül Sönmez ise, hırsızların başında kadın çorabı olduğunu ve altınları alıp kaçtıklarını söyledi. Yakalanan şüphelinin verdiği bilgiler doğrultusunda kimlikleri tespit edilen diğer 3 şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'de Serkan Ucan Dönemi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.