a

Çiğköfte Fast Food’un Tahtını Sallıyor!

Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı, ailelerin çiğköfteye duyduğu güvenin artması sayesinde tüketimin de arttığına dikkat çekerek, fast food yemek anlayışının tahtının sallandığını açıkladı.

Çiğköftede kalite standardındaki yükseliş ve ailelerin bu ürüne karşı duyduğu güvenin artması sayesinde fast food’un tahtı sallanıyor. Ziyafet Çiğköfte’nin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı, “Aileler çiğköfte tüketirken artık çok rahat, bu yüzden çiğköfteye yönelik yatırımlar hızla büyüyor. Ülkemiz zor bir dönemden geçmesine rağmen Ziyafet Çiğköfte olarak yüzde 20 büyümeyi başardık. Franchise taleplerinin de hızı kesilmiyor. Çiğköfte fast food’a meydan okuyor” dedi.

ZİYAFET_CIGKOFTE

Franchise sayısı 520’ye yükseldi!

 Ziyafet Çiğköfte’nin franchise sayısının 520’ye, kendi mülkiyetlerindeki mağaza sayısının da 40’a yükseldiğine dikkat çeken Akıncı, bu yıl gördükleri ilgi karşısında 2017 hedeflerini de revize ettiklerini açıkladı. Marka olarak 12 yıldır hizmet verdiklerini ve çiğköfteden lavaş ve sosa kadar çiğköfte ile ilgili tüm malzemelerin kendi üretimleri olduğunu da ifade eden Veysi Akıncı, “Adıyamanlı bir aile olduğumuz için en lezzetli çiğköfte nasıl yapılır biliyoruz. 4 bin 500 metrekare kapalı alana sahip fabrikamızda maksimum kalite standartlarında ürettiğimiz çiğköftemizi de dükkanlarımızda satışa sunuyoruz” dedi.

Yurtdışına çiğköfte!

 Özel tarifleriyle geleneksel çiğköftenin tadını yaşattıklarını da vurgulayan Akıncı, şöyle devam etti: “Çiğköfte hem sağlıklı hem de lezzetli aynı zamanda geleneksel bir tat. Fast food tarzındaki yemekler için ciddi bir rakip oldu. Özellikle aileler artık çiğköfteyi gönül rahatlığıyla tüketiyor. Şöhretimiz ve servisimiz Türkiye ile de sınırlı değil. Yurtdışından bile çiğköfte siparişi alıyoruz ve kargo ile gönderiyoruz.”

VEYSI_AKINCI_ZİYAFET_ÇİGKOFTE1

 İsim bedeli yok!

 Ziyafet Çiğköfte’nin dükkan zincirini hem Türkiye’de hem de yurtdışında genişletmeyi planladıklarını açıklayan, bu konuda yatırım yapmak isteyen girişimcilere de şu bilgileri verdi:  “Ziyafet Çiğköfte dükkanı açmak isteyen yatırımcılardan isim/marka bedeli talep etmiyoruz. Sadece dükkan kurulum ve dekorasyon bedeli karşılığında ve markamızı en iyi şekilde temsil edecek bir yapılanma ile yatırımcılara Ziyafet Çiğköfte dükkanı açma imkanı sunuyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Çakır Kahvaltı ‘yeni şube açalım’ taleplerine kayıtsız kalmadı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.