a

“Çift listeli bir kongre camiamıza sıkıntı yaşatır”

Sultangazispor sesszi sedasız kongreye gidiyor. Kongreye sayılı günler kala üye listelerinin askıya çıkmamasından dolayı camiada mevcut yönetime karşı bir tepki oluşmuş. Eminhaber’e konuşan Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek, “Bu vahim bir durumdur” dedi.

29 Nisan Çarşamba günü kongreye gidecek olan Sultangazispor’da sessizlik hakim. Kongre heyecanın yaşanmadığı Sultangazispor’da üye listesinin kamuoyu ile paylaşılmamasından dolayı, camiada mevcut yönetime karşı tepkiler oluşmuş durumda. Başkan adaylığı için de henüz resmi açıklamanın olmaması dan dolayı “Kim veya kimler aday?” sorusuna cevap bulunamıyor.

 

Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek, dobra dobra açıklamalarda bulundu.  Eminhaber’e konuşan Çiçek birlik ve beraberlik mesajı veririken, “Taraftarlar Derneği olarak kongrede oy kullanacak üye sayımız 7. Eğer 29 Nisan’da yapılacak olan kongrede çift liste yarışırsa dernek olarak oy kullanmayacağız.” Dedi.

 

Çift listenin Sultangazispor camiasına zarar verceğini, birlik ve beraberliğin oluşamayacağını ve gruplaşmaların devam edeceğini söyleyen Çiçek, “Sıkıntılı bir kongre süreci yaşanacak gibi gözüküyor.  Taraftarlar olarak tek temennimiz 29 Nisan’da gerçekleşek olan kongreye çift liste ile gidilmemesidir. Çift listeli bir kongre camiamıza sıkıntı yaşatır diye düşünüyoruz. Taraftarlar Derneği olarak kongrede oy kullanacak 7 üyeye sahibiz. Kongreye sayılı günler kalmasına rağmen listede kim var kim yok bilmiyoruz. Normalde üye listesinin 15 gün önceden asılması gerekiyordu. Aldığımız duyumlara göre kongre üyesi olmayanlar, kongrenin yapılacağı yere alınmayacaklar. Ancak mevcut yönetimin listeyi camiayla paylaşmamasından dolayı kimlerin kongre üyesi oldukları bilinmiyor. Buda vahim bir durum.

 

 

Bizim 7 tane oyumuz var. Eğer çift listeli bir kongreye gidilirse taraftarlar derneği olarak oy kullanmayacağız. Tabiri caizse 7 oyumuzu da yakmayı düşünüyoruz. Sultangazispor Kulübü sadece A takımından oluşan bir spor kulübü değil. Altyapısıyla, kurumsallaşmasıyla ve camiasıyla bir olan bir kulüp olabilmemiz için tek listeli bir kongreye gidilmesi gerekiyor. Çift listeli bir kongre olduğu takdirde hiçbir ismi desteklemeyeceğimiz gibi oyda kullanmayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

29 Nisan Çarşamba günü Altınser Restaurant’ta yapılacak olan kongrede taraftarın hayali olan Eşbaşkanlık sisteminin hayata geçirilmesini temenni ettiklerini söyleyen Salih Çiçek, camiada kongre heyecanı yaşanmadığını belirtti.

 

Osman Cengiz başkanlığında ki Sultangazispor Yönetim kurulunun tam anlamıyla birleştirici olamadığını da sözlerine ekleyen Taraftarlar Derneği Başkanı Salih Çiçek, “Taraftarlar Derneği olarak yönetimi kurumsal anlamda başarılı bulmadık. Takım için başarılı bir sezon geçmiş olabilir ama taraftar ve yönetim arasında başarılı bir sezon geçmedi. İkinci yarı camia olabilme adına sadece biraz adımlar atılmış. Birlik ve beraberlik sağlanamadı.” Diye konuştu.

 

Sultangazispor Taraftarlar Derneği Başkanı Salih çiçek, eni sezonda Taraftarlar Derneğinin en büyük hedefinin yer değişimi ve kurumsallaşmak olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

İkisi Bir Arada

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.