a

CHP'de Sait Çoşkunoğlu Krizi

30 Mart yerel seçimlerinde siyasi partilere YSK tarafından Belediye Meclis Üyesi aday listesinin son günü 18 Şubat tarihi olarak verilmişti. 18 Şubat'a günler kala Sultangazi'de ki siyasi partiler listelerini hazırlamaya çalışıyorlar. Ak Parti'nin yeni listesinin hazır olduğu şu günlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nde liste çalışması ise devam ediyor. Devam eden liste çalışmasında ise Sait Çoşkunoğlu krizi yaşanıyor.

Çoşkunoğlu Ak Parti'ye Çalıştı…TIKLAYIN

CHP'de devam eden liste çalışmasında Sait Çoşkunoğlu tartışması yaşanıyor. Çoşkunoğlu'nun listenin 1. sırasında yer almak istediği ifade edilirken, bazı partililerin bu isteğe karşı çıktığı belirtiliyor. Sait Çoşkunoğlu'nun devam eden belediye meclis üyesi aday listesinde yer alması durumunda ise CHP'de istifalarda gündeme gelecek. Çoşkunoğlu'nun listede yer alması halinde yaklaşık 200 kişinin partiden istifa edeceği gelen duyumlar arasında.

Çoşkunoğlu Ak Parti'ye Çalıştı…TIKLAYIN

“2009'DA GENEL MERKEZE KOŞTU. BİRİNCİLİĞİ KAPTI”

2009 seçimlerinde CHP İl Genel Meclis Üyesi seçilen Sait Çoşkunoğlu, dönemin Belediye Başkan Adayı Ercan Karabayır'a karşı çalışmıştı. Yerelde Ak Parti'ye genelde CHP'ye oy isteyen Çoşkunoğlu daha sonra soluğu CHP Genel Merkezi'nde almıştı. CHP Belediye Başkan adayı Ercan Karabayır'ın üzerini çizdiği Çoşkunoğlu Genel Merkez yöneticilerinin aracılığıyla Karabayır'ın listesinde yer almayı başarmıştı. Mehmet Sevigen ve birçok ismin ısrarlarına dayanamayan Karabayır adeta Sait Çoşkunoğlu'na jest yaparak listenin ilk sırasına yazmıştı.

Çoşkunoğlu Ak Parti'ye Çalıştı…TIKLAYIN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

CHP'li Ali Acar'ın Ailesi Bakın Hangi Partiye Oy Verecekler?

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.