a

CHP Sultangazi'de Görev Değişimi

18 Mart 2012 tarihinde 2. olağan kongresinde yeniden ilçe Başkanlığına seçilen Ali Boztaş, kongre sonrası yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapmıştı. CHP Sultangazi İlçe Örgütü'nün gördüğü lüzum üzerine 18 Mart kongresinden sonra ilçe yönetiminde ikinci kez görev dağılımı yapıldı.

Ali Boztaş başkanlığında toplanan CHP İlçe Yönetim Kurulu haftalık toplantısında alınan karar üzerine;

Selma Taştekin Eğitimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, Duygu Doğan Bilişimden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, Hakkı Kayaoğlu Basından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, İsa Yucak Spor'dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, İmam Koçak Ar-Ge Sorumlusu, Bayram Durmuş Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, Nurettin Yiğit Esnaf ve Sanatkaralardan sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı, Süleyman Polat Seçim ve Hukuk İşlerinden sorumlu başkan yardımcısı, Serpil Akkaya Kuruçay Engellilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak yerlerini koruruken;

Ergin Turan İlçe Sekreterliğine, Serdar Hır Örgütten Sorumlu İlçe Başkan
Yardımcılığına, Kanber Koçak STK'lardan sorumlu ilçe başkan
yardımcılığına ve Ali Çelik İlçe Saymanlığına getirildiler. Ergin Turan'a İlçe Sekreterliği'ni devreden Fevzi Çoban ve bir diğer yönetici Songül Bektaş ise ilçe başkan yardımcısı olarak belirlendiler.

CHP Genel Merkezi'nin geçtiğimiz hafta aldığı karar neticesinde ise il ve ilçe örgütlerinde Gençlik Kolları ve Kadın Kolları'ndan sorumlu ilçe başkan yardımcılığı görevleri ise kaldırıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Aktif Yaşam Kulübü'nden Tanıtım Hamlesi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.