a

CHP’de Yarış Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nde delege seçimleri dün 2 mahallede yapıldı.

 

Cumhuriyet Halk Parti Sultangazi’de parti içi yarış dün 75. Yıl ve 50. Yıl Mahallesi ile devam etti. 75. Yıl Mahallesi’nde birçok listenin birleşmesiyle uzlaşı sağlandı. 50. Yıl Mahallesi’nde ise Kanber Koçak ve Mustafa Tiryakioğlu’nun listeleri yarıştı.

 

7 bin 184 üyenin bulunduğu ilçede partililer ilçe ve il başkanlığında oy kullanacak 400 delegeyi belirlemek için sandık başına gitti. Cumartesi günü Sultançiftliği Mahallesi’nde delege seçimini yapan CHP, Pazar günü 75. Yıl ve 50. Yıl Mahalleleri ile devam etti. İlçenin 15 Mahallesi’nde yapılacak olan delege seçimlerinin 3 hafta içinde tamamlanması bekleniyor.

 

75.yıl Mahallesi’nde birçok listenin yer alması uzlaşı ile sona erdi. Yapılan uzlaşı sonrası tek liste ile delege seçimi gerçekleşti. 105 üyesi bulunan. 75. Yıl Mahallesi’nde üyelerin tamamı sandık başına gitti. 5 oyun geçersiz sayıldığı 75. Yıl Mahallesi delege seçiminde 100 üye uzlaşı listesine tam destek verdi.

 

50. Yıl Mahallesi’nde gerçekleşen delege seçiminde ise Mustafa Tiryakioğlu ve Kanber Koçak’ın listeleri yarıştı. 109 üye bulunan 50. Yıl Mahallesi’nde üyelerin tamamı sandık başına gitti. 50. Yılda sandıktan Mustafa Tiryakioğlu çıktı.

 

Tiryakioğlu’nun listesi 58 oy alırken, Koçak’ın listesi 51 oy aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazispor Gerede’de Çoştu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.