a

Cengiz, Sultangazispor'da Yaşanan Ayrılık Sürecini Anlattı

Düzenlediği basın toplantısında emeklerinden dolayı Teknik Direktör Alaattin Cepeloğlu ve ekibine teşekkür eden Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, “Biz bugün itibarıyla toplantı yaptık ve teknik ekibimizle görüştük. Karşılıklı anlaşarak da yollarımızı ayırdık. Kulüplerde futbolcular, teknik ekipler ve yöneticiler gelip gider” dedi.


Teknik Direktör Alaattin Cepeloğlu’nun “Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Biz Sultangazispor’a gönül veren insanlarız. Biz hep buradayız” ifadesin de bulunduğunu belirten Sultangazispor Kulüp Başkanı Osman Cengiz, futbolcuların bugünkü idmana çıkmayarak, Cepeloğlu ve ekibinden helallik istediklerini söyledi. Futbolcuların bu davranışını tebrik eden Cengiz, süreç içerisinde görüştükleri teknik adamların olduğunu ve bir ismin üzerinde yoğunlaştıklarını ifade etti.


Sultangazispor’un samimiyetle başarıya endekslendiğini belirterek konuşmasını sürdüren Osman Cengiz, bazı basın kurumlarında çıkan haberlere değinerek, “Çeşitli spekülasyonlar olabilir. Biz bunlara prim vermiyoruz. Sultangazispor samimiyetle başarıya endekslenmiştir. Başarı ve takdir Allah’ındır. Biz elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


Cengiz, ilerleyen günlerde Sultangazispor tesislerinin temelinin atılacağının da müjdesini verdi.

Tüm Yorumlar (1)
  • Saffet Tekab
    11 yıl önce
    0 0

    “Benim Temennim Profesyonel Liglerde Sultangazi Spor'un Başarılı Olmasıdır.”
    Diyebiliyorsanız Ne Âlâ Mantıklı Yorumlar Dinlenir.
    Şayet Fitne Sokacağız İlla Biz Diyorsanız Bizde Kişilerle Kurumu Ayırıp Klübümüzün Zarar Görmeyeceği Şekilde Konuşuruz

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Defterler Sultangazi Belediyesi'nden

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.