a

Cebeci Ülkü Ocakları ‘KAFES’ filmi için seans kapattı

Cebeci Ülkü Ocakları 2 Ekim’de gösterime giren ve Ülkücü Hareketin gözüyle seksen darbesine bakan, cezaevinde yapılan işkenceleri anlatan Kafes filmine gitti.

 

Ülkücü gençliğin merakla beklediği 1980 öncesi ülkücülerin yaşadığı dramı konu alan ‘KAFES‘ adlı film gösterime girdi. Yoğun bir talebin olduğu filmle ilgili Cebeci Ülkü Ocakları Kayaşehir’de ki Site Sinemalarında seans kapattı.

 

Programı gerçekleştirmek için Kayaşehir AVM Site Sinemasının en büyük salonunu tutan Cebeci Ülkü Ocakları, geniş katılım ile filmi izledi.

 

Filmden sonra Emin Haber’e konuşan Cebeci Ülkü Ocakları Başkanı Adem Yıldız, “Öncelikle tüm Ülkücü Şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Filmin yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu örnek teşkil edecektir ve daha da güzel çalışmalar ortaya çıkacaktır. Bizlerin üzerine düşen bu filmi izlemek ve izlettirmektir, destek olmak ve sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Unutmayalım ki bizler bu filmde geçenlerin daha ağırlarını ve gerçeklerini yaşayan, idam sehpalarında celladına bile hakkını helal eden, toprağa düşen binlerce ülküdaşımızın emanetçileriyiz. Bizimkisi kuru bir ekmek davası değil, Allah’ın rızasını kazanabilmek davasıdır. Allah birlik ve beraberliğimiz daim, davamızı muzaffer eylesin” dedi.

cebeci-ülkü-ocakları-kafes-filmi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de Elektrik Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.