Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ’den (BEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Sultangazi’nin Cebeci Mahallesi’nde 7 Mayıs Pazar, 8 Mayıs Pazartesi ve 9 Mayıs Salı günü planlı bakım ve iyileştirme çalıştırmaları kapsamında elektrik verilemeyeceği duyuruldu.
7 Mayıs; CEBECİ Mahallesi 2458. Sokak ve civarında09:00 – 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
8 Mayıs; CEBECİ Mahallesi 2456. Sokak ve civarında08:00 – 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
9 Mayıs; CEBECİ Mahallesi 2456. Sokak ve civarında09:00 – 17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
Sosyal medyada ‘aydınlanma’ hareketi