a

Cahit Altunay'la Sevgi Yürüyüşü

30 Mart seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti'de çalışmalar yoğun bir tempo ile devam ediyor. Gün boyu esnaf ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, İsmetpaşa Mahallesi'nde düzenlenen sevgi yürüyüşüne katıldı. Eşi İlknur Altunay ve kızı Berna Altunay'ın da yalnız bırakmadığı Başkan Altunay'a İsemtpaşa Mahallesi'nde yoğun bir ilgi vardı.


Sultangazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ensar Topcu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Öztürkmen, Belediye Meclis Üyesi adayları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen sevgi yürüyüşünde vatandaşlara karanfil dağıtıldı, sloganlar atıldı ve Altunay'a tezahüratlar yapıldı.


İsmetpaşa Mahallesi'nde gerçekleştirilen sevgi yürüyüşünde vatandaşlar tarafından Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın sık sık önü kesilerek sevgi gösterilerinde bulunuldu.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Hasan Akpınar'dan Modern Tesis Sözü

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.