a
  • Eminhaber.Org
  • MANŞETLER
  • Cahit Altunay Memleketinde Konuştu; ‘Edirne ve Keşan’la alakalı siyasi düşüncem yok’

Cahit Altunay Memleketinde Konuştu; ‘Edirne ve Keşan’la alakalı siyasi düşüncem yok’

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ramazan Bayramı’nı ailesiyle birlikte memleketinde geçirdi. 9 günlük bayram tatilini Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Altıntaş köyündeki evinde geçiren Altunay, tatilinin son gününde ise Ak Parti Keşan İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın son aylarda sık sık memleketine gitmesi Sultangazi ve Keşan’da ‘Edirne için bir düşüncesi var’ olarak yorumlandı. Başkan Altunay, memleketinde partisinin Keşan İlçe Teşkilatı ile bir araya geldiği programda bu söylentilere son noktayı koydu. Altunay, “Ne Edirne için ne de Keşan için benim özelde hiçbir siyasi düşüncem asla olamaz. ‘Neden sık geliyor acaba, neden toplantılara katılıyor?’ sorusunun da cevabını burada vermiş olayım. Eğer bir dönem daha görev alacaksak bulunduğumuz yerde alırız. Onun dışında asla olmaz.” Dedi.

9 günlük Ramazan Bayramı tatilini memleketinde geçiren Belediye Başkanı Cahit Altunay ile ilgili, “Belediyenin aracı ile tatile gitti” yorumları da yapıldı. Özellikle muhalefet partilerine mensup siyasetçilerin yaptığı söylentiler fos çıktı.

Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın tatilin son günü Ak Parti Keşan İlçe Teşkilatı ile biraya geldiği programda masada yer alan araç anahtarı dikkat çekti. Altunay’ın kendi özel aracıyla tatile gittiği öğrenildi.

sultangazi-belediye-baskani-altunay-kesan-da-8598347_x_o

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

50. Yıl Mahallesi’nde Elektrik Kesintisi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.