a

Cahit Altunay Aday Adaylığını Açıkladı



Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, 2014 yılı yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a sundu. Başkan Altunay, “ 4,5 Yıl önce verdiğimiz sözleri fazlasıyla yerine getirdik. Kazandığımız tecrübeyle 5 yıl daha Sultangazi’ye hizmet etmeye hazırım” dedi. 2014 Yerel seçimleri için aylık aday adaylığı başvuru dosyasını AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a sunan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı belediye başkan yardımcıları, İl genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.


Programda bir selamlama konuşması yapan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, katılımcıları selamlayarak kendisini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Başvuru için geldiği baba ocağım diye nitelendirdiği ilçede her zamanki gibi sevgiyle ve ilgiyle karşılandığını söyledi. Altunay, “4,5 Yıl önce bu heyecanı birlikte yaşamıştık. Her zaman yanımızda oldunuz, destek veriniz, bizim azmimizi artırdınız. Aday adaylığımız sürecinde diğer aday adayı arkadaşları gibi yoğun bir çalışma temposu içerisine girmiştik. Onlarda bu ilçeye hizmet etmeye taliptiler. Onlarında bu ilçe için projeleri vardı. Göreve geldiğimiz süreçte onların projelerinden de yararlanarak hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık.


Allah’a şükürler olsun ki hedefimize ulaştık


Bir taahhüt kitapçığımız vardı. Her yıl vaat ettiğimiz hizmetleri gözden geçirerek kaç tanesini yapabildiğimize bakıyorduk. Allah’a şükürler olsun ki hedefimize ulaştık. O günkü Sultangaziyle bu günkü Sultangazi arasındaki farkı hepimiz görüyoruz. Çok iddialı bir sözümüz vardı. Bu ilçenin imajını değiştirip imajı yüksek bir ilçe haline getirmekti. Bu gün ilçemizin imajı hızla yükselişte. Yeterlimi değil ama azmettiğimiz, hizmet eksenli çalıştığımız müddetçe İstanbul’un en güzel ilçelerinin arasında Sultangazi’nin ismini de göreceksiniz.


Evet, 5 yıl daha bu göreve talibim. Eğer bu görevi bize yeniden verirlerse, kazandığımız tecrübeyle başlattığımız projeleri bitirecek ve çok daha fazla çalışarak Sultangazi’yi hak ettiği yere getireceğiz. Çok daha zor bir 5 yıla talibiz. Zor ama inandığız zaman bu zorlukları aşmak kolaylaşıyor.


Halkın güler yüzü ve sıcak ilgisi bizleri motive etti


Başarımızda ki en büyük destek sizler oldunuz. Halkımızın arasına girdiğimizde bizlere gösterdiği güler yüzü ve sıcak ilgisi bizleri motive etti. Sıkıntılarını dinledik çözüm üretmeye çalıştık. Başbakanımızın bir sözünü hiç unutmadık, ne kadar hizmet yaparsanız yapın gönülleri feth edemediğiniz müddetçe halkı mutlu edemezsiniz demişlerdi. Bizlere halkın gönlünü feth etmek için çalıştık, onlarla beraber olduk, hiçbir zaman halktan kopmadık” dedi.


Altunay, Sultangazi’yi Sultangazililer yönetsin sözü bu dönem için geçerlidir


AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım’la çok uzun süredir beraber çalıştıklarını söyleyen Altunay, yeni kurulan bir ilçede teşkilatlanmanın ne kadar zor olduğunu hatırlattı. Çok eleştirildiklerini, çok zorluklar çektiklerini söyleyerek, “Sultangazi’yi Sultangazililer yönetsin dediler. Yeni bir ilçede o tecrübeye sahip kimler vardı? Bu söz bu seçim için geçerli. Biz belediyede Sultangazi’ye daha iyi hizmet edebilmek içi tecrübeli elemanlar almak için çalmadığımız kapı kalmadı. Çevre ilçelerde ki belediyelerden personel almaya çalıştık. Bize yardımcı oldular ama en kalifiye elemanlarını vermelerini de onlardan bekleyemezsiniz. İşte bu beş yılda personelimizi kalifiye bir hale getirdik ve tecrübemiz arttı. İşte yeni hizmet yıllarımızı bu kadroyla gerçekleştireceğiz.


Bu sürede iyi şeyler yaptı. Her görüşe, her fikre eşit mesafede yaklaştık. Bu gün itibariyle AK Parti Gazi Mahallesi’nde çok rahat çalışma yapabiliyor. Buralarda çok sayıda toplantı ve etkinliğe katıldık. Her eli sıkmaya çalıştık.


Ticari mantıkla belediyemizi yönetmeye çalıştık


Az kaynakla çok iş yapmak için ticari mantıkla belediyemizi yönetmeye çalıştık.Her kurumdan yeterince yararlanmak ve ilçeye hizmet getirmek için gayret ettik. İşte bu çalışmaların devamı için yeniden Sultangazi’ye talibiz. Hakkımızda hayırlıysa olsun, eğer hayırlı olmayacaksa olmasın. Ben teşkilatımın gücünü her zaman yanımda hissettim ve bu başarı hepimizindir” dedi.


AK Partinin belediyecilik anlayışı yerel yönetimlere kalite getirdi


AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Av. Murat Atım, katılımcıları selamlayarak AK Partinin belediyecilik anlayışının yerel yönetimlere örnek teşkil ettiğini söyledi. Atım, “ Türkiye’de yerel yönetimler, sayın başbakanımızın belediye başkanlığı döneminden sonra gelişmeye başladı. Eskiden çok kötü olmamak yeterliydi. Sonrasında iyi gibi olmak kabul edilir bir anlayış haline geldi. Şimdi ise iti olmak çok çok iyi olmak zorundasınız. İşte bu anlayış AK Parti belediyeleri sayesinde oluştu. Hangi siyasi partiden olursa olsun belediye başkanları gelişen standartlara uymak zorundalar artık.


Yerel yönetimler dünyayı dolaşarak kaliteli yapılan hizmetleri ülkemize getirme yarışındalar. Hizmetin kalitesi gelişti ve bu zorunlu hale geldi. Aday olmak nasip işidir. Ama kim aday olursa olsun AK Parti teşkilatı her zaman sonuna kadar adayının arkasındadır” diyerek Başkan Altunay’a hayırlı olmasını diledi.


Konuşmaların arından başvuru dosyasını İlçe Başkanı Av. Murat Atım’a sunan Belediye Başkanı Altunay katılımcılar tarafından uzun süre alkışlandı.


 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Ak Parti Sultangazi'de Seçim Heyecanı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.