a

‘Boşalan kadrolara ülkücüler alınsın’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem; “Boşalan kadrolara Ülkücüler alınmalıdır”

Kanal B’de yayınlanan “Günce” programının canlı yayın konuğu olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, 15 Temmuz Darbe girişimi kapsamında boşalan kadrolara Ülkücülerin alınmasını önerdi. Erdem gerekçesini ise şu şekilde açıkladı; “Milliyetçi ülkücünün olduğu yerde vatana ihanet olmaz”

ERDEM; “ÜLKÜCÜNÜN OLDUĞU YERDE VATANA İHANET OLMAZ”

Kanal B’de katıldığı “Günce” programında 15 Temmuz darbe girişimini değerlendiren MHP Milletvekili Arzu Erdem o kara gecede milletin bir tarih yazdığını belirterek, “Bugüne kadar iktidar partisi kendinden olanları kadrolara yerleştirdi. İktidar partisinin bu ülkeye en büyük borcu bundan sonra tarafsız bir şekilde personel alımı yapmasıdır. Bunu yaparken de liyakata önem vermelidir. Ülkücü camia senelerden beri mağdur edildi. Sırf muhalefet olduğu için görevden uzaklaştırılan, ihraç edilen ülkücü kardeşlerim var. Halbuki milliyetçi ülkücünün olduğu yerde vatana ihanet söz konusu olmaz. İşe alımlarda mutlaka ülkücü kadrolara da yer verilmelidir” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Baştabya Kışlası’ndaki Tanklar Mehter Marşıyla Gönderildi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.