a

“Benim tarlada izim var”

Cumhuriyet Halk Partisi Sultangazi İlçe Örgütü’nün düzenlediği aday adayı tanıtım toplantısında katılan “Örgütün Abisi” Millitevekili aday adayı Halil Özden, partililere seslendi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi tabanında “Örgütün abisi” olarak bilinen Milletvekili aday adayı Halil Özden dün partisinin Sultangazi İlçe Örgütü’nün düzenlediği aday adayı tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi 2. Bölge Milletvekili aday adayı Halil Özden, 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde partililerden destek istedi.

halil özden

Konuşmasında yarım asıra yakın Cumhuriyet Halk Partisi’nde hizmet verdiğini ve bu hizmetinin bundan sonra da devam edeceğini belirten Özden, “Bir atasözümüz der ki; ‘Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz’. Benim tarlada izim var.  İstanbul’un birçok ilçesinde benim izim var. Taksim Gezi Parkı’nda da izim var. 1977 1 Mayıs katliamında da var. Sivas katliamında da var. Gazi olaylarında da var.” Dedi.

 

Özden, “Onun için tarlada izim olduğunu göre, harmanda da yüzüm olacak. Bundan dolayı 29 Mart’ta yapılacak olan ön seçimde sizlerden 97 numaraya oy vermenizi rica ediyorum.” Diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi’de CHP’nin Aday Adayları Görücüye Çıktı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.