a

Bekle 3. Lig Sultangazispor Geliyor

Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 20.haftasında temsilcimiz Sultangazispor Düzcespor’u kendi sahasında 2-1 yenerek, dengeleri alt üst etti.

 

BAL Ligi 10. Gruota mücadele temsilcimiz Sultangazispor Düzcespor ile Cebeci Spor Kompleksi’nde karşı karşıya geldi. Haftaya Kütayhaspor’un iki puan önünde lider olarak giren Düzcespor temsilcimiz Sultangazispor’a 2-1 yenildi. Sulgangazispor’la deplasmanda karşılaşan Düzce Temsilcisi maçı Ömer ve Serdal’ın golleriyle 2-1 kaybetti. Düzcespor’un karşılaşmada tek golünü ise Murat Aydın attı.

 

Ligde Kütahyaspor’un iki puan önünde zirvede yer alan Düzcespor’u Sultangazispor alt üst etti. Oldukça centilmen bir havada geçen karşılaşmanın 1. Dakikasında Ömer Faruk Ermeç topu ağlarla buluşturarak Sultangazispor’u 1-0 öne geçirdi.

sultangazispor düzcespor

Düzcespor kalesinde 27.dakikada çok tehlike bir pozisyon daha yaşadı. Köşe vuruşu kullanan temsilcimiz Sultangazispor’un şutuna Düzcesporlu oyuncular gol çizgisinde üzerinde müdahale etti.  33.dakikada Serdal Sultangazispor’u rahatlatan golü atarak farkı ikiye çıkardı ve devre bu sonuçla sona erdi.

 

İkinci yarıda 73.dakikada Düzcesporlu Murat Aydın attığı gol ile farkı bire indirdi. 6 dakikalık uzatmanın oynandığı karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Sultangazispor karşılaşmayı 2-1 kazandı.

 

Maçın bitiş düdüğü ile Cebeci Spor Kompleksi’nde büyük bir sevinç vardı. Stad adeta bir karnaval alanına döndü.

 

İŞTE O ANLAR…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Protesto Ettiler

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.