a

Bekir Koç Görevden Alındı

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Bekir Koç, bugün görevinden alındı…

 

2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti’den Sultangazi Belediye Meclis Üyesi seçilen Bekir Koç, seçim sonrası yapılan görev dağılımında Belediye Başkan Yardımcılığına getirilmişti. Bugün alınan bir kararla Bekir Koç bu görevinden alındı.

 

İddialara göre; Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Bekir Koç’un bazı uygulamalara tepki gösterdiğinden dolayı Belediye Başkanı Cahit Altunay ile bir takım sıkıntılar yaşadığı ve bundan dolayı elinde bulunan yetkilerin alındığı konuşuluyordu.

 

Bekir Koç ise kişisel Facebook hesabından yaptığı paylaşımda ince bir mesaj verdi…

bekir koç

 

AYRINTILAR GELECEK…

 

 

EMİN HABER/ÖZEL- KAYNAK KULLANILSA DAHİ İZİNSİZ KULLANILAMAZ

 

BEKİR KOÇ KİMDİR?
Doğum Yeri: Çankırı
Doğum Tarihi: 1973
1973 Çankırı ili, Kurşunlu ilçesi Taşkaracalar Beldesi İlköğretimini Sultançiftliği İVAT TURHAN ilköğretim Okulunda (1985), Orta Okulu ve Lise öğrenimini ise G.O.Paşa Küçükköy İmam Hatip Lise’sinde bitirdi. Anadolu Üniversitesi AÖF-Kamu Yönetimi bölümü mezunudur.

 

STK’lar; KİMDER (Küçükköy ihl. Mezunlar Mensuplar) dernek başkanlığı, Mazlum-Der Ekolojik Haklar Komisyonu Üyeliği, İnsan Medeniyet Hareketi, Rahmet Yönetim Kurulu Üyeliği, Rahmet Esenler Koordinatörlüğü, İnsan Medeniyet Hareketi Mevlana Vakfı Mütevelli üyeliği, Önder İHL. Mezunlar Derneği Üyeliği, Enderun Özgün Eğitimciler Derneği Üyeliği, BabıAlem Uluslararası Öğrenci Derneği Üyeliği, Sultangazi Taşkaracalar Beldesi Hemşehri Derneği Üyeliği görevlerini yürütmektedir.

2014062717441520140619113056Bekir Koç Başkan Yard..jpg.jpg

İş Hayatı; 2000 Yılından bu yana Koç İplik’te yöneticilik yapmaktadır. Faaliyette bulunduğu sektörde Müsiad, Askon, Giv, Anesiad üyeliği, Askon Tekstil Komisyonu Üyeliği ve GİV Dış İlişkiler Komisyonu Üyeliği görevlerini sürdürmeye devam etmektedir.

 

Spor Faaliyetleri; TKF. 3 Dan Siyah Kuşak sahibi, TİF İzci Lideri, TİF Kulüp Delegeliği, Oymak Başı, Sultangazi Belediyesi Spor Kulübü izci lideridir.

 

Aldığı Kurslar; TSSF.Tek Yıldız Dalgıç Şampiyon Kursları, 10 Parmak Daktilo Steno Eğitimi ve İstanbul İtfaiyesi Kentsel Arama Kurtarma Eğitimi almıştır.

Tüm Yorumlar (9)
  • veli koç
    9 yıl önce
    0 0

    çalmazsan çırpmazsan namuslu olursan yada yapılan hırsızlıklara namussuzluklara göz yummassan bu ülkede malisef hizmet edemessin.hayırlısı olsun BEKİR Başkanımıza zaten yardımcılık değil ona yakışan başkanlıktır inşallah başkan olarak görürüz.

  • Sultangazi den
    9 yıl önce
    0 0

    Aynen öyle memlekette ne kadar hırsız menfaatçi varsa belediyelerde ak parti nin oy kaybetmesi bunlar var oldukça müstehak

  • uğur
    9 yıl önce
    0 0

    seçimler sonrası içlerinde, etrafında HAİN arayanlar S.GAZİ belediyesinde gayet açık açık görünüyor boşuna sağa sola bakıp ta kendini yormasın. Semtine, insanına, ilçesine ve davasına hizmet için uğraşan insanları hak bildikleri yoldan sapmadıkları için bu şekilde dışladıkları sürece yapılacak çok iş var demektir. Böyle ithal başkanlar gelirse ilçemize daha çoook çalmaya çırpmaya devam ederler…

  • mustafa
    9 yıl önce
    0 0

    evt akp nın neden oy kaybettiği belli oluyor ama secim yeni bitmiş akp oy kybettiği bir dönemde bekir kardeşi görevden alınması manidar

  • Taha
    9 yıl önce
    0 0

    İşte tam da bu yüzden Ak Parti bu seçimlerde oy kaybetti. Dava adamlarının değerinin kalmadığı bir siyasi partide ancak yalakalar yükselir. Sayın Başkan Cahit Altunay, makama gelince davanızı unutup doğru yoldan sapanlardan olmayınız!

  • can can
    9 yıl önce
    0 0

    Evet bekir başkan cahit başkanın Bacana ümit beyi belediyenin araçlarının mazotunu çalarken yakaladı da bunun gibi neler araştırılsın yallanmı halk razı hırsızlar razı olmasa ne olur selam

  • Sultangazi
    9 yıl önce
    0 0

    Bekir koç kurulan sac ayağı yönetimine bir türlü uyamadı. Rana danışman ali başkaya fevzi dülger in tam teslimiyetine karşı o muhalif oldu neticede sevinilecek tarafı paralelci ergenekoncu balyozu ittifakcı ilan edilmemesi bu sac ayağından korkulur

  • BİR BİLEN
    9 yıl önce
    0 0

    Ey Dost.. Kul Hakkı Nedir Bilir misin..?

    ALLAH (C.C.) Yarına Bırakır Ama , Yanına Bırakmaz Asla

  • tabata sabata
    9 yıl önce
    0 0

    hani 8 haziranda türkiye gündemini değiştirecek bir açıklama yapacaktı sayın koç demek ki görevden alınacağını öğrenince sakın öyle bir şey yapmayın yoksa kötü olur diye bir blöf yapmış tamam cahit Altunay dava adamlığından kopalı çok oldu ama bekir koç da bu kadar dava adamı işte

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

STK’lar Mursi kararını protesto edecek

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.