a

BBP Sultangazi'de Arı Gibi Çalışıyor

BBP Sultangazi Belediye Başkan adayı Hakan Yıldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Meclis adayları ile birlikte bir çok ziyaretler gerçekleştiren BBP Sultangazi Belediye Başkan adayı Hakan Yıldırım, bugüne kadar 9 Mahallede esnaf ziyaretlerinde bulundu. Seçim startının verildiği ilk günden bu yanada toplam 42 Sivil Toplum Kuruluşunu da ziyaret eden Yıldırım Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

30 Mart'a kadar gezmedik mahalle ve sıkmadık el bırakmayacaklarını söyleyen BBP Sultangazi Belediye Başkan adayı Hakan Yıldırım, amaçlarının 30 Mart seçimlerinde seçimden güçlü bir şekilde çıkmak olduğunu ifade etti.  Bugüne kadar 9 mahalleyi karış karış gezen Hakan Yıldırım ve BBP Meclis üyesi adayları hem mahalle toplantıları, hem esnaf gezileri, hem de katıldığı mevlit ve düğünlerle halkla iç içe oluyor.

Sultangazi'de BBP meclis üyesi adayları ile esnaf ziyaretlerinde bulunan Yıldırım, esnafın sorunları ile bire bir ilgilendi. Herkesin sıkıntısını dinleyen Hakan Yıldırım, kahvelerde de halkla sohbet etti. Genci yaşlısı her kesimden pek çok insanın sevgisi ile karşılaşan Yıldırım, “Halkımızın tek doğru yol olan BBP'ye teveccühü yüksektir.Vatandaş artık alternatifin Büyük Birlik Partisi'nde olduğunu görmüştür. Bizlere güvenen vatandaşımıza, sandıkta bizler de güveniyoruz.” dedi. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Altunay'dan 1 Günde 10 STK Ziyareti