a

Baydöner, Antalya Manavgat’ta İlk Şubesini Açtı

Türkiye’nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Antalya’nın Manavgat ilçesindeki Novada AVM’de şube açtığını duyurdu.

Geleneksel Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan dönere hak ettiği değeri vererek, dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Akdeniz bölgesindeki restoranlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Antalya’daki 5’inci şube olan Manavgat şubesi yepyeni konseptiyle İskender lezzetini daha da keyifli hale getiriyor.

19 Mayıs tarihinde Antalya Manavgat Novada AVM’de açılan Baydöner İskender şubesi, iç mekan ve terası olmak üzere toplam 157 kuver kapasiteye sahip.

bay-döner

2015 yılında AYD (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) tarafından yürütülen halk oylaması sonucu “En Sevilen Restoran” ödülüne layık görülen Baydöner, 2006 yılından bu yana, prestijli kurumlardan aldığı ödüllerle de başarısını tescillemeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Antalya Valisi Türker’in Manavgat Ziyareti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.