a

Başkan Aydıner Altınser’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılışı yapılan Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi açılış törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e Sultangazililerde yoğun ilgi gösterdi. Açılış töreni sonrası Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Sultangazi Belediyesi Hizmet Kompleksi’ni gezen Başkan Aydıner, daha sonra dostlarıyla bir araya geldi.

Bo-3EcNIgAAyYJ0
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dostlukları uzun yıllara dayanan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Sultangazi’nin ilk ve tek seçkin mekanı olan Altınser Restaurant’ta dostlarıyla bir araya geldi. Altınser Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Suat Öztürk tarafından kapıda karşılanan Aydıner, dostlarıyla hasret giderdi.

 

Yakın dostu Günaydın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günaydın’ın davetiyle Altınser’de dostlarıyla buluşan Başkan Aydıner, keyifli bir gün geçirdi.

atila aydıner mustafa günaydın

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Erdoğan Sultangazililere Teşekkür Etti

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.