a

Başkan Altunay'a Bakan Desteği

Sultangazi'de dün akşam Rumeliler Buluşması gecesi düzenlendi. Geceye Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Ak Parti İlçe Başkanı Murat Atım ve çok sayıda davetli katıldı.

Programda konuşan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Belediye Başkanı Cahit Altunay'a tam destek verdiğini açıkladı. Müezzinoğlu, 30 Mart seçimlerinde muhalefete yeni bir ders vereceklerini iddia ederek, “Ders alma kabiliyetleri yok ama olsun. Yine biz ders vermeye devam edelim. Belki yeni yeni türeyenler ders alabilir. Belki okyanus ötesi ders alabilir. İnşallah alabilecekleri dersin en güzelini 30 Mart akşamı Allah nasip etsin” dedi.

Türkiye'nin en modern hastanelerinden birisini Sultangazi'ye kazandıracaklarını da belirten Müezzinoğlu, “Bir müteahhit kazası yaşadık. Müteahhit iflas etti. Yeniden inşallah ihalesini yapacağız ve Sultangazi'ye çağdaş ve modern hastaneyi kazandıracağız. Aile sağlığı merkezlerini 30'a çıkaracağız. Ağız ve diş sağlığı merkezi sayısını da arttıracağız” ifadelerini kullandı.

Tüm Yorumlar (1)
  • sadıq sefer
    10 yıl önce
    0 0

    hemşerinizim ama siz bakan olduktan sonra artık hastanelerde eczanelerde daha çok paramız alınıyor bir de zamanımız hastanelerde heba oluyor 10 dakikada yapılan işler 2 saatte yapılamıyor ilçemizde çok özel hastane var ihtisas hastanemiz yok geçmişte olan oldu hastanemiz yapılsın sağlık reformu reform olmaktan çıkmaya doğru yön değiştirdi eski yönüne tekrar alınsın saygı hürmetler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dilek Aras Bağımsız Aday Olduğunu Açıkladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.