a

Başkan Altunay; Zabıta Köprü Vazifesi Görmektedir

Programda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.


 


Sultangazi Belediyesi, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 187. Yıldönümü dolayısıyla birim çalışanlarını biraraya getirdi. Mimar Sinan Kent Ormanı’nda düzenlenen yemekli programa Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, başkan yardımları ile zabıta personeli katıldı.


 


Zabıta teşkilatının meşakkatli bir görev üstlendiğini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Altunay, “4,5 yıldan beri az sayımızla çok işleri başardık. Vatandaşın huzuru ve refahı için meşakkatli bir görevi yerine getiriyorsunuz” dedi. 


 


Zabıta Teşkilat'nın Türkiye'nin köklü kuruluşlarının başında geldiğine vurgu yapan Başkan Altunay, zabıta mesleğinin ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesi olduğu söyledi.  Başkan Altunay, “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Zabıta, ilçemizin gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir” dedi.


 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Sultangazi'de Yeşil Alanlar Artıyor

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.