a

Başkan Altunay Ünlü Gazetecilerle Buluşmaya Devam ediyor

Sultangazi Belediyesi Basın Danışmanı Fazıl Ergüt'ün organizasyonunda gerçekeleşen “Medya Buluşmaları” tüm hızıyla devam ediyor. FOX Tv'nin başarılı programcılarından Fatih Portakal ve  Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür “Medya Buluşmaları” kapsamında Başkan Altunay'ın misafiri oldular.

İlk olarak Çalar Saat Program Yapımcısı Fatih Portakal ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay, 2009 yılından bu yana Sultangazi'de yapılan çalışma ve prjojeler hakkında başarılı programcıyı bilgilendirdi. Yapımı devam Belediye Kompleksi, Kent Ormanı ve Masal Park'ı gezen FOX Tv Program Yapımcısı Fatih Protakal, başkan Altunay'ı ve ekibini çalışmalarından dolayı kutladı.



Başarılı programcı ziyaret sonrası Sultangazi izlenimini hazırlamış olduğu “Çalar Saat” programında aktarırken, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki kişisel sayfasından ise Kent Ormanı'nı övdü…

Belediye Başkanı Cahit Altunay'ın bir diğer konuğu ise Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür oldu. Belediye hizmet binasında usta gazeteci Mahmut Övür'ü ağırlayan Başkan Altunay 4 yılda yapılan çalışmaları anlattı. Başkan Altunay ve ekibini kutlayan usta gazeteci Mahmut Övür, Sultangazi'nin İstanbul'un parlayan yıldızı olmaya aday bir ilçe olduğunu söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Adil Dayıoğlu'nun Fanatikliği

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.