a

Başkan Altunay; Sorunları Çözeceğiz

Yerel seçim çalışmalarını teşkilat içerisinde sürdüren AK Pati Sultangazi İlçe teşkilatı, geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı İstanbul ilçeleri belediye başkan adaylarının tanıtım programının ardından sahalara inmeye başladı. Seçim irtibat bürolarını hızlı bir şekilde açmaya başlayan Sultangazi AK Parti, hafta içerisinde Uğur Mumcu Mahallesi seçim irtibat bürosunu açmıştı. İkinci seçim irtibat bürosunun açılışını Yayla Mahallesi’nde gerçekleştiren Sultangazi AK Parti, açılışa ilçe yönetim olarak tam kadro  katıldı.

Yayla Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışında konuşan Sultangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Cahit Altunay,  Yayla Mahallesi’nin Sultangazi’ye bağlanması ile birlikte mahalle ile ilgili sıkıntıların çözülmesi adına çalışmalar başladıklarını ama yıllardır biriken sorunların köklü çözüme ulaştırılması için zamana ihtiyaç olduğunu belirtti.  Altunay, “4 yıldır buraya imar alabilmek için mücadele ettik. Sizlerde takdir edersiniz ki bütün yetkiler belediye başkanının  elinde değil. Burada İSKİ var, orman var, BEDAŞ, İGDAŞ ve diğer kurumlar var. Bu kurumların hiçbir tanesi ilçe belediyesine bağlı çalışmıyor. Yaylada her birim ile ayrı sorunumuz var.” dedi.

 

Her kesin sorununu çözemediklerini ama çözmek içim mücadelenin hala devam ettiğini söyleyen Altunay, “İnisiyatifimizi kullanarak bugüne kadar hiç kimsenin evini yıkmadık. Bu idari mekanizmayı hep çalıştırdık ve yine çalıştıracağız. Dere içinde olan vatandaşlarımız içinde projeler hazırlayarak onlarında sorunlarını çözeceğiz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

SultangaziNeİster En Çok Konuşulanlar Arasına Girmeyi Başardı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.