a

Altunay Ailesi Oylarını Kullandı

Belediye Başkanı Cahit Altunay ve eşi İlknur Altunay milletvekilleri seçimi için oylarını Cumhuriyet İlköğretim Okulun da kullandılar.

 

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, genel seçimler için oyunu Cumhuriyet İlköğretim Okulun da eşi İlknur Altunay ile birlikte oyunu kullandı.

 

Eşi İlknur Altunay, kızları Berna Altunay ve Büşra Kızıldağ ile birlikte Cumhuriyet İlköğretim Okuluna gelen Belediye Başkanı Cahit Altunay sandık başına gitti. Seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Başkan Altunay, vatandaşlarla da sohbet etti. Aylardır süren seçim yarışının sonuna gelindiğini belirten Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Seçimler demokrasinin taçlandığı günlerdir. İstikrar için, ülkemizin geleceği için biz de sandıkta sözümü söyledik. Ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

Başkan Altunay Oyunu Kullandı-

IMG_1626

 

Tüm Yorumlar (1)
  • selahaddin ayhan
    9 yıl önce
    0 0

    herkes ikamet adresine göre oy kullanır bir karışıklık var sanırım yoksa devleti kandırıp yanlış adres gösterecek değiller yıllardır cumhuriyette otururum bu kişileri mahallede hiç görmedim komşu da değiliz seçim çalışması için geldiler 3-4 kere o kadar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Fatih Erbakan AK Parti’yi desteklediği iddialarını yalanladı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.