a

Başkan Altunay Koltuğunu Devretti

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’in açılışının 94. Yıldönümü dolayısıyla temsili olarak koltuğunu 50. Yıl İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencisi Berra Nur Taşkın'a teslim etti.

Başkan Altunay Belediye Başkanlık koltuğuna oturan Berra Nur Taşkın'a, Belediye çalışmaları ile ilgili herhangi bir problem olduğunu düşünüyorsa, gerekli birim müdürlüklerini buradan arayarak çözülmesi için talimat verebileceğini söyledi. Küçük Başkan Berra Nur Taşkın Belediye Başkanı Cahit Altunay'a sorular da sordu.

Okullarında ki sorunları da dile getiren küçük Başkan Berra Nur Taşkın Belediye Başkanı Cahit Altunay'a yeni dönemde başarılar diledi. Taşkın, Başkan Altunay'ın okullara her zaman destek verdiğini de söyledi.

Belediye Başkanı Cahit Altunay ise belediye olarak okullara her zaman destek verdiklerini söyleyerek 50. Yıl İlköğretim Okulu'nda küçük Başkan Berra Nur Taşkın'ın dile getirdiği sorunların çözülmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Dombıra'yı birde Altunay'dan dinleyin

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.